17 / 05 / 2024

Albayrak UBS İnşaat

Albayrak UBS İnşaat

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta İstanbul İl' i Avrupa Yakası, Beylikdüzü, İlçe' sinde Yakuplu Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Albayrak, Murat Albayrak ve Sultan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Albayrak tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Berat Albayrak'tan Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıklaması! 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatının atom çekirdeği üzerinde yükseldiğini belirtti. Albayrak, "70 yıllık hayal gerçeğe dönüşüyor" dedi...

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Albayrak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını Albayrak aldı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının ihalesinde en yüksek teklifi Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ verdi...

Albayrak Mimarlık Tasarım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Albayrak Mimarlık Tasarım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Mehmet Albayrak, Bursa'daki kentsel dönüşümü eleştirdi!

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ve İl Yönetimini ağırlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi.

Mutlu Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Osman Hamzaoğlu ve Emrullah Albayrak imzasıyla kuruldu.

Albayrak Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Albayrak UBS İnşaat Haberi

Albayrak UBS İnşaat

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta İstanbul İl'i, Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu. 


Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...