26 / 07 / 2024

Albert Behar

Albert Behar

Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi'nin, Albert Behar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz 2013 tarihinde kuruluşu gerçekleşti

Üst katlarda oturanlar alt kattakilere göre daha çabuk yaşlanıyor! 

Ünlü fizikçi Albert Einstein'ın Genel Görelilik Teorisi kapsamında, üst katlarda oturanların alt katlardakilerden daha çabuk yaşlandığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Cegi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cegi İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Albert Cerutti ve Ugo Ceurtti ortaklığında kuruldu.

Otomotiv sektöründe kriz! 'Acil adım atılması gerekiyor'

Avrupa Birliği, içten yanmalı motorlar çalışan araçların satışının 2035 senesinden sonra durdurulmasına hüküm verirken, TAYSAD Başkanı Albert Saydam, " AB'nin kararına uygun araçlar imal edemezsek, birincilik konumumuzu yitireceğiz" dedi.

Fuyan Grup İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuyan Grup İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Albert Chen tarafından kuruldu.

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabri Behar, Mustafa Ertufan ve Nesim Nedim Aryas ortaklığında kuruldu.

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Uzun Behar, Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya ortaklığında kuruldu.

Rodamon Turkey Otel İşletmeciliği Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rodamon Turkey Otel İşletmeciliği Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Albert Polo Aibar tarafından kuruldu.

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim'de Boğaziçi’nde!

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

İnşaat sektöründe yeni trend buçuklu evler!

Albert Genau Yönetim Kurulu Başkanı Adil Işıldak; yapı ve inşaat sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Adil Işıldak açıklamasında, inşaat sektöründe yeni trendin camla kapanabilir balkonların yarım oda sayıldığı buçuklu evlerin olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor!

Monako Prensi Albert'in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor. Jimmy'z eğlencesi, ekim ayında 42 Maslak'ta başlayacak.

İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminler paylaşılacak.

Albert Behar Haberi

Albert Behar

Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi, Albert Behar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu.Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut işyeri gayrimenkul alımı satımı komisyonculuğu inşaat ve imalatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olçan diğer işler.


Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi adres: Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi, No:86/4. Beyazıt Han....