04 / 05 / 2024

Albert Toikeusse Mabri yatırım

Albert Toikeusse Mabri yatırım

Albert Toikeusse Mabri, ülkelerinde 13 milyar dolarlık yatırım imkanı bulunduğunu belirterek, "Bunun yanında ülkemizde petrol ürünleri var. Çeşitli mineraller ve maden yataklarımız da oldukça zengindir. Bunları dünyaya açmaya çalışıyoruz." dedi

Üst katlarda oturanlar alt kattakilere göre daha çabuk yaşlanıyor! 

Ünlü fizikçi Albert Einstein'ın Genel Görelilik Teorisi kapsamında, üst katlarda oturanların alt katlardakilerden daha çabuk yaşlandığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Cegi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cegi İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Albert Cerutti ve Ugo Ceurtti ortaklığında kuruldu.

Otomotiv sektöründe kriz! 'Acil adım atılması gerekiyor'

Avrupa Birliği, içten yanmalı motorlar çalışan araçların satışının 2035 senesinden sonra durdurulmasına hüküm verirken, TAYSAD Başkanı Albert Saydam, " AB'nin kararına uygun araçlar imal edemezsek, birincilik konumumuzu yitireceğiz" dedi.

Fuyan Grup İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuyan Grup İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Albert Chen tarafından kuruldu.

Rodamon Turkey Otel İşletmeciliği Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rodamon Turkey Otel İşletmeciliği Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Albert Polo Aibar tarafından kuruldu.

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim'de Boğaziçi’nde!

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

İnşaat sektöründe yeni trend buçuklu evler!

Albert Genau Yönetim Kurulu Başkanı Adil Işıldak; yapı ve inşaat sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Adil Işıldak açıklamasında, inşaat sektöründe yeni trendin camla kapanabilir balkonların yarım oda sayıldığı buçuklu evlerin olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor!

Monako Prensi Albert'in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor. Jimmy'z eğlencesi, ekim ayında 42 Maslak'ta başlayacak.

İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminler paylaşılacak.

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon 45 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 941 bin 437 TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Silahtaroğlu Sokak'ta kuruldu.

Albert Toikeusse Mabri yatırım Haberi

Albert Toikeusse Mabri yatırım


Fildişi Sahilleri Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FSTTSO) davetlisi olarak ilk kez Türkiye'ye gelen Fildişi Sahilleri Başbakan Yardımcısı ve Kalkınma ile Projelerden Sorumlu Devlet Bakanı Albert Toikeusse Mabri, ülkelerinde 13 milyar dolarlık yatırım imkanı bulunduğunu belirterek, "Bunun yanında ülkemizde petrol ürünleri var. Çeşitli mineraller ve maden yataklarımız da oldukça zengindir. Bunları dünyaya açmaya çalışıyoruz. Özellikle Türkiye'yi çok önemsiyoruz. Türkiye'deki yatırımcıları ülkemize davet ediyoruz. Gelsinler, görsünler. Biz elimizden gelen her türlü kolaylığı onlara göstereceğiz" şeklinde konuştu.


Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda AA muhabirine konuşan Mabri, Türkiye'nin büyüklüğünü, ekonomi, kültür ve turizm açısından global dünyadaki önemini çok iyi bildiklerini dile getirdi.


Mabri, "Zaman içinde, kurulan bu odanın da katkılarıyla Türk yatırımcılar ülkemize gelmeye başladı. Biz Türkler'i tanıdıkça onlara gerçekten büyük önem vermeye başladık" dedi.


İstanbul...