02 / 05 / 2024

ALCE elektirk

ALCE elektirk

Yeni felsefe ve modern yaklaşımıyla iş dünyasına artı değerler katan Koleksiyon Mobilya, mimari tasarımı Cedetaş Mimarlık tarafından yapılan ALCE Elektrik projesini ürünleriyle zenginleştirdi...

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Şengür İnşaat Elektirk Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengür İnşaat Elektrik Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Emrah Şengür tarafından kuruldu.

Karmet Elektirk İnşaat Malzemeleri Kimya ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmet Elektirk İnşaat Malzemeleri Kimya ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaynar tarafından kuruldu.

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Kartla tarafından kuruldu. 

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektirk Elektrik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Zeki Yeşiltaş tarafından kuruldu.

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Sancaktepe 'de kuruldu.

6 İlde elektrik kesintisi 22 Şubat 2016!

Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerinde, 22 Şubat'ta elektrik kesintisine gidilecek. İşte Toroslar Elektirk Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklama...

Simyap Yapı İnşaat Gıda Elektirk ve Elektronik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Simyap Yapı İnşaat Gıda Elektirk ve Elektronik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Murat Uykusever Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile Bahçelievler' de kuruldu.

Zorkun Yaylası'ndaki yangının elektirk kontağından çıktığı belirlendi!

Ahşap 4 evde zarara neden olan yangının elektirik kontağından çıktığı belirlendi. Vali Mehmet Oduncu, yaylalarda ve ormanlık alanlardaki yerleşim birimlerinde gerekli tedbirlerin de alınacağını kaydetti.

Taner Yıldız: Elektirk ve doğalgaz fiyatlarında artış olmayacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız " Elektrik fiyatları önümüzdeki 3 ay boyunca, doğalgaz fiyatları da temmuz ayında aynı fiyatlar ile devam edecek" dedi.

Wone Ligthing ile yüzde 90 daha ucuza aydınlanın!

Aydınlatma denildiğinde akla gelen genç ve başarı dolu firma Wone lighting Led aydınlatma ürünleri ile sizleri elektirk faturası derdinden kurtarıyor. Wone Ligthing ile yüzde 90 daha ucuza aydınlanın.

Evora İstanbul ve Dragos Deluxia'nın elektirk işlerini Orge Enerji yapacak!

Orge Enerji Elektrik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evora İstanbul ve Dragos Deluxia' nın elektirk işlerini Orge Enerji yapacak...

ALCE elektirk Haberi

ALCE elektirk


Pendik’tekurulu fabrika, yönetim ve genel müdürlük yapılarının tamamını içeren ALCE Elektrik projesi ile Koleksiyon 40 ülkeye ihracat yapan önemli bir kurumun yeni görsel yapısının oluşturulmasına katkı sağlamış oldu. Projenin ofis ve ziyaretçi bölümlerinde kullanılan Dilim oturma grupları, Barbari masa sistemleri, Tristan ofis koltukları gibi Koleksiyon Mobilya öğeleriyle öncelikli olarak çalışanların iletişim ve verimliliğinin arttırılması amaçlanıyor. ALCE Elektrik projesi aynı zamanda üretim ile yönetim arasındaki bütünselliği sağlayacak ve şirketin ziyaretçilere tüm şeffaflığıyla kendini sunacağı özgüvenli bir kurguyu içeriyor. 


İş hayatına getirdiği çeşitli tema ve yaklaşımlar ile yalnızca mobilya sunmanın ötesine geçen Koleksiyon Mobilya, bireyi özgür kılan yeni iş kültürü için yarattığı konsept ve tasarımlar ile yenilikçi ofis çözümlerine imza atmayı sürdürüyor. Mimari tasarımı Cedetaş Mimarlık’a ait olan ALCE Elektrik projesi ile...