05 / 05 / 2024

alçı levha sistemleri köşe aparatı

alçı levha sistemleri köşe aparatı

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erbaşı tarafından kuruldu.

Tel Alüminyum 40 TL! Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi… Tel Alüminyum 40 TL, Levha Araiş Alüminyum 35 TL, Alüminyum talaş 21,50 TL seviyelerinden satılıyor.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Ofisler koronavirüsle dönüştü!

Kovid-19 salgınıyla beraber çalışma sistemleri ve ortamları da dönüştü. Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modeli hayatlarımıza hızlıca girerken iş hayatında meydana gelen bu değişikliğin uygulanma oranları da gittikçe genişledi. 

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Gayrimenkul sektörü hızla dijital dünyaya ayak uydurmalı!

Pandemiyle beraber uzaktan çalışma, part time ve freelance çalışma sistemleri hızlıca iş hayatına dahil olmuş oldu. Gayrimenkul sektörünün de bu değişime ayak uydurması gerektiğini dile getiren Disao Kurucusu Tunç Avcı, sektörde dijitalleşmenin getireceği fırsatlara değindi.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Erdem tarafından kuruldu.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

alçı levha sistemleri köşe aparatı Haberi

alçı levha sistemleri köşe aparatı

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...


Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, yapı alçıları, duvar ve asma tavan sistemleri konularında faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yüksek teknik özelliklere sahip köşe profilleriyle tadilat masraflarını azaltan dayanıklı çözümler sunuyor. Uygulama hızı ve kolaylığı açısından da pratik bir kullanım sunan AquaBead ve EasyFlex köşe profilleri, duvar ve tavanlarda darbe dayanımı yüksek köşeler oluşturulmasına olanak tanıyor.


Su ile aktive olabilen AquaBead, uygulama hızını arttırırken mükemmel köşe detaylarının oluşturulmasında da alternatif çözümler sunuyor. Özellikle 90 derecelik dış köşelerde yüksek darbe dayanımına ulaşılmasını sağlayan AquaBead...