05 / 05 / 2024

Ald Metal iletişim

Ald Metal iletişim

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Migros aldım bitti fırsatları! Bu ürünler kaçmaz!

Migros marketler yayınladığı her katalogda Aldım Bitti ürünleriyle çeşitli aktüel ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. Kişisel bakımdan mutfak ihtiyaçlarına kadar çeşit çeşit ürünler Migroslarda yer alıyor. Migros’un son yayınladığı katalogda birçok ürün indirime girerken kızartma tenceresinden metal

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut, Karmen Yapı'nın hisselerini aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Karmen Yapı A.Ş. hisselerinin satışı hakkında yönetim kurulu kararını yayınladı.

Metal Yapı, Maslakta'ki son değerli arsayı icradan satın aldı!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün Maslak'ta icradan satışa çıkardığı 35 dönümlük arsanın ihalesi yapıldı. Arsayı 138 milyon TL teklifle Metal Yapı satın aldı.

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapmayacak!

Metal Gayrimenkul, toplam 4 milyon 658 bin TL zarar ettiği gerekçesiyle kar dağıtımı yapmama kararı aldı. Kararın, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulması için oybirliği yapıldı.

Metal Gayrimenkul, Karmen Yapı hisselerini aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş, Karmen Yapı A.Ş hissesi için 4 milyon TL peşin ödeme yapılmış, borç bakiyesinin ise 1 yıl içinde ödenmesine karar verdi

Metal GYO tahsisli sermaye artırım kararı aldı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tahsisli Sermaye Artırım Kararını yayınladı. İşte Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tahsisli Sermaye Artırım Kararı...

Metal Gayrimenkul Karmen Yapı'nın hisselerini aldı!

Metal gayrimenkul yatırım ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Karmen Yapı'nın hisselerinin alım değerleme raporunu yayınladı.

Kale Kilit metal eşya kategorisinde ödül aldı!

Her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde; Kale Kilit 'Metal Eşya' kategorisinde 9. kez birincilik ödülüne layık görüldü.

Metal Yapı Konut'un tahvil ihracı için izin alındı!

Metal Yapı Konut 2 Mart'ta aldığı 30 milyon TL nominal tutarındaki tahvil ihracı için, Sermaye Piyasası Kurulu 'ndan 16 Nisan'da izin alındı.

Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Balıkesir'e 10 milyar Euro'luk metalürji yatırımı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesindeki metalürji sanayi alanının, yaklaşık 50 bin dönümlük bir sahayı kapsayacağını belirterek, "Bunun için sanayiciler, bölgeden şu ana kadar 35 bin dönümlük yer satın aldı" dedi

Ald Metal iletişim Haberi

Ald Metal iletişim

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.
Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
ALÜMİNYUM- PVC - DIŞ CEPHE -Her türlü Alüminyum, PVC ve PVC den yapılmış yapı ve bağlantı elemanları dış cephe sistemleri,kapı kapı parçaları, pencere ve pencere parçaları,duvar kağıdı,demir ve alüminyum mamul her türlü kapı pencere ve dış cephe sistemleri alım, satımı,imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü Parmaklık ve korkuluk tesisatı işleri yapmak, tamir etmek. -Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon malzemeleri, demir ve demir ürünleri, çelik ve çelik ürünleri, paslanmaz çelik, bakır, galvaniz, PVC ve asbestken mamul boru, kapı pencere, kereste...