13 / 05 / 2024

Aldaas Gayrimenkul Seyitnizam

Aldaas Gayrimenkul Seyitnizam

Aldaas Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Zeytinburnu'nda kuruldu. Şirketin ortakları Mohamad Aldaas ve Ahmad Fawzi Aldaas...

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Heba Mohabbek tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Marjinal Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marjinal Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 10 Mart 2016 'da, İstanbul İl'i, Zeytinburnu İlçe' sinde, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Midwest Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midwest Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Azzam Aljundı tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak 'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Olara Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olara Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Lara Orabı tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık 'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi, A.Mohammed S Alajlan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi' nde kuruldu.

Keilani Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keilani Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Raghed Keılanı tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül 'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi 'nde kuruldu.

Future Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Faıad Hamouch tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül 'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi 'nde kuruldu.

Haydar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasser Aljebawı tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz' da İstanbul, Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Alsafi Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsafi Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Aljasem Almahmoud tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta 22 Mayıs'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Wail Hellam, Aysha Islambulı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Masters Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile, Omar Aljarf Müdürlüğü 'nde, Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi 'nde kuruldu.

Arabian Partner Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabian Partner Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhamad Baher Adı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Nuran Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuran Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Nader Almoayed Alazem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Aldaas Gayrimenkul Seyitnizam Haberi

Aldaas Gayrimenkul Seyitnizam


Aldaas Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Zeytinburnu'nda kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

MOHAMAD ALDAAS 50.000,00 TL

AHMAD FAWZI ALDAAS 50.000,00 TL



Aldaas Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....