08 / 05 / 2024

Aldana Rem Gayrimenkul iletişim

Aldana Rem Gayrimenkul iletişim

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa I.M. Ahmed Elyan tarafından kuruldu. 

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrem Beden tarafından kuruldu.

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Heider Raid K. Al-Musaoe tarafından kuruldu.

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa I.M. Ahmed Elyan tarafından kuruldu. 

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılarda Erdinç Silan imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İrem Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrem Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Çavuşoğlu, İsmet Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı 9-12 Ekim'de!

Buradasınız : Anasayfa > Sektörel Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak! Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak! Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafın

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak!

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak & Gayrimenkul Fuarı, sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında başkent Ankara'da bir araya getirecek.

Emlak & Gayrimenkul Fuarı Ankara'da 09-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek!

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak & Gayrimenkul Fuarı sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında başkentte bir araya getirecek...

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Reyhan Ekşi Aksu, Gül İrem Çubukcu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde İrem Topçu tarafından 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Osmaniye Mah. İsmail Erez Bulvarı Özdemir İşhanı No:7/B Bakırköy - İstanbul...

Pier Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pier Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, İrem Pehlivanoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mart'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi, Beşiktaş Caddesi, Denizyıldızı İşmerkezi'nde kuruldu.

Yörem Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörem Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kainat Sunbul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Aldana Rem Gayrimenkul iletişim Haberi

Aldana Rem Gayrimenkul iletişim

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa I.M. Ahmed Elyan tarafından kuruldu. 

Aldana Rem Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire,ev,dükkan,işyeri ve diğeremlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkasınamına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı...