08 / 05 / 2024

aldem çelik iş ilanı

aldem çelik iş ilanı

Aldem Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi aranıyor...

Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Paslanmaz çelik iç gövde ve 14 kişilik kapasiteye sahip 4 programlı Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi, hijyen ve parlaklık fonksiyonu ile öne çıkıyor. Peki, Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Almanlardan Volkswagen'e o ülkedeki fabrikanı kapat çağrısı! İşte gerekçesi

Almanya'da çelik işçilerinin örgütlü olduğu IG Metall Sendikası Başkanı Jörg Hofmann, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik insan hakları ihlali iddiaları nedeniyle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’e bölgedeki fabrikasını kapatması çağrısı yaptı.

TMSF, Özlem Çelik'i 19 milyon TL bedelle yeniden satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden 19 milyon Türk Lirası bedelle yeniden satışa çıkardı.

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği yönetimine girdi!

Çelik sektörü, dünya pazarlarında bundan böyle daha güçlü olacak. ÇİB Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği'nin icra komitesi üyeliğine seçildi.

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeber, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi.

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

Van'da depremzedeler için çelik konstrüksiyon konutlar inşa edilecek!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar, Kaşkol, Gelenler ve Güvenlik mahallelerinde büyük yıkıma sebep olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 4 bin 900 konut ağır hasar aldı. Depremzedeler için izolasyonlu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon konutlar inşa edileceği belirtildi...

DÇT Demir Çelik Fabrikası yok olmanın eşiğinde!

İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’deki 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi.

Çelik İhracatçıları Birliği'nden Avrupa'nın tutumuna eleştiri!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'den ithal edilen bazı çelik ürünlerinde damping yapılıp yapılmadığını belirlemek üzere başlattığı soruşturmayla ilgili konuştu....

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Yakup İşbilen tarafından kuruldu.

Ömer Çelik: İsrail'in demografiyi değiştirme eylemini kınıyoruz!

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bu kanunsuz yerleşimlerde konut yapılması için koyulan her tuğla yeni bir şiddet eylemidir. İsrail'in demografiyi değiştirme amaçlı bu şiddet eylemlerini kınıyoruz" dedi...

Müteahhit Cafer Çelik'i öldüren oğlu ve arkadaşına müebbet!

Müteahhit Cafer Çelik'i, başına çekiç ve merdaneyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan oğlu Kadir Çelik ile arkadaşı Sinan Civik'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

aldem çelik iş ilanı Haberi

aldem çelik iş ilanı


Aldem Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş, uluslararası ve yurtiçi çelik inşaat projeleri ve ekipmanları yapan firmasına, projenin geliştirilmesi, tekliflerin hazırlanması, resim hazırlama, projenin takibi, şantiye ve hak ediş aşamalarında görev alacak, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun, çelik yapılar konusunda tecrübeli, malzeme bilgisi yüksek, iyi derecede çizim programlarına hakim, ileri seviyede İngilizce bilgisine sahip, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden ya da ikamet edebilecek, askerlikle ilişiği olmayan inşaat bölüm sorumlusu arıyor.


Başvurular www.kariyer.net internet adresinden 937989 nolu ilana...