09 / 05 / 2024

Aldırmaz İnşaat adres 

Aldırmaz İnşaat adres 

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Aldırmaz tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

EYT en çok onların yüzünü güldürdü! Mavi yaka maaşı aldı başını gitti!

EYT düzenlemesi en çok da mavi yakalılara yaradı. Mavi yakalıların maaşı aldı başını gitti. İşte detaylar!

2 haftalık aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Çeyrek altın aldı başını gidiyor! Yatırımcılar pişman olmadan hemen bakın

Son iki haftadır sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugünn yükselişe geçti. Gram altın 1000 TL kritik seviyeyi geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor. İşte son dakika güncel altın fiyatları.

Demir fiyatları yine aldı başını gidiyor! Müteahhitler çıldırdı! İşte 21 Eylül 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına bugün zam geldi. Uzun zamandır düşüşe geçen fiyatlar bugün tekrar aldı başını gidiyor. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte Demir 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Euro aldı başını gidiyor! Son durum şok edecek! İşte güncel euro/TL kuru...

Yatırımını euroya kapanlara müjde! Euro aldı başını gidiyor! euro/TL kurunda son durum şok edecek! Peki, Euro bugün kaç lira oldu? 25 Mayıs 2022 euro ne kadar? 25 Mayıs 2022 euro kurunda son durum ne? İşte güncel euro/TL kuru...

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Aldırmaz tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri aldığı paylarını sattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, 21 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemiyle ilgili açıklama yaptı.

Hasılat paylaşımı ile satış nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir müteahhitten daire aldım. İnşaatın bitmesine yıllar var. Sözleşmede inşaatın arsa karşılığı değil, hasılat paylaşımı şeklinde yapıldığı yazılı. Bizim başvurularımızda her iki taraf da sorumluluk almak istemiyor. Sorumlu kim?' sorusunu yanıtladı.

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cemal Canpolat yeni il binası için arsa aldıklarını açıkladı!

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat yeni il binası yapmak için arsa satın aldıklarını açıkladı.

Aldırmaz İnşaat adres  Haberi

Aldırmaz İnşaat adres 

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Aldırmaz tarafından kuruldu.

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İNŞAAT İnşaat...