28 / 07 / 2024

Ale Yapı

Ale Yapı

Bir Bodrum markası olan Ale Yapı, verdiği taahhütleri zamanında yerine getirerek oluşturduğu kalite ve güvenle, tüm projelerini henüz başlamadan satmayı başarıyor.

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Küskü, Enis Küskü ve Ahmet Mergen ortaklığında kuruldu.

Ale Yapı Bodrum'da yeni projelere hazırlanıyor!

Bir Bodrum markası olan Ale Yapı, verdiği taahhütleri zamanında yerine getirerek oluşturduğu kalite ve güvenle, tüm projelerini henüz başlamadan satmayı başarıyor.

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Durmuş Ali Yaşar Alimoğlu, Cevdet Yılmaz, Abdurrahman Furtun ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı İzmir yapım ihalesi sonuçlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/72446 frıale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Gentaş Metal, Lırı Industrıale firmasını satın aldı!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'mnda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret , Lırı Industrıale firmasını satın aldı.

Yıldız Şale Köşkü ziyaretçilerini bekliyor!

19. yüzyıl Osmanlı mimarisinin en ilgi çekici yapılarından birisi olan Yıldız Şale Köşkü, ziyaretçilerini bekliyor. Köşkün dekorundaki Avrupai etkiler Sultan Abdülhamid’in yeniliklere açık bir padişah olduğunu gösteriyor...

Şale Yapı Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Şale Yapı Proje İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Celalettin Tame Gökbaba, Cengiz Çalık, Tahsin Uzun tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Ale Yapı Haberi

Ale Yapı

İnşaat sektörüne 2006 yılında giren Ale Yapı, avukatlara yönelik ofisler ve bahçeli müstakil konutların birarada bulunduğu Doğabende Evleri projesiyle kendini ispatladı. Proje bazlı ortaklıklardan alnının akıyla çıkan Ale Yapı, artık yoluna kendi arsalarında tek başına devam ediyor. 


2013 yılında OrtakentYahşi'de, denize ikinci parsel arsada, butik olarak projelendirilen Yahşi Resort. henüz proje aşamasındayken istanbullu işadamlarından oluşan arkadaş grubuna satıldı. Şimdi butik apart otel olarak turizm sektörüne hizmet veriyor. 


Butik apart projesi devam ederken, Ale Yapı Konacık'ta yeni projeye daha imza attı. 


Altı dönüm alanda inşa edilen Konacık Modern Evleri; 4 adet flat tek katlı bahçeli müstakil ev. 4 adet dubleks müstakil bahçeli ev, 8 adet 2+1. 8 adet 3+1 daire olmak üzere toplamda 24 bağımsız bölümden oluşuyor. 


10 yıllık gurur 


Ale Yapı, bu projede de...