28 / 07 / 2024

Ale Yapı Bodrum'da yeni projelere hazırlanıyor!

Ale Yapı Bodrum'da yeni projelere hazırlanıyor!

Bir Bodrum markası olan Ale Yapı, verdiği taahhütleri zamanında yerine getirerek oluşturduğu kalite ve güvenle, tüm projelerini henüz başlamadan satmayı başarıyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İnşaat sektörüne 2006 yılında giren Ale Yapı, avukatlara yönelik ofisler ve bahçeli müstakil konutların birarada bulunduğu Doğabende Evleri projesiyle kendini ispatladı. Proje bazlı ortaklıklardan alnının akıyla çıkan Ale Yapı, artık yoluna kendi arsalarında tek başına devam ediyor. 


2013 yılında OrtakentYahşi'de, denize ikinci parsel arsada, butik olarak projelendirilen Yahşi Resort. henüz proje aşamasındayken istanbullu işadamlarından oluşan arkadaş grubuna satıldı. Şimdi butik apart otel olarak turizm sektörüne hizmet veriyor. 


Butik apart projesi devam ederken, Ale Yapı Konacık'ta yeni projeye daha imza attı. 


Altı dönüm alanda inşa edilen Konacık Modern Evleri; 4 adet flat tek katlı bahçeli müstakil ev. 4 adet dubleks müstakil bahçeli ev, 8 adet 2+1. 8 adet 3+1 daire olmak üzere toplamda 24 bağımsız bölümden oluşuyor. 


10 yıllık gurur 


Ale Yapı, bu projede de farklı mimarisi ve inşaat kalitesiyle dikkat çekmeyi başardı. Geride kalan 10 yılda en büyük kazançlarının müşterilerine kendilerine duyduğu güven olduğunu belirten firma yetkilileri, "Bu. Ale Yapı markasına verilen onur nişanıdır" dedi. 


Yeni projeler yolda 


Firma yetkilileri, projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Konacık, Ortakent ve Yalıkavak'taki üç projeden ikisinde inşaat devam ediyor. Yakın bir süreçte anahtar teslimleri yapılacak. 2017 yılında Ortakent anayol üzerinde kurumsal firmalara yönelik büyük işyerleri inşa edilecek ve kiralanacak. Yahşi'de denize yürüme mesafesindeki butik apart projesinin ikinci etabı hizmete girecek. Ayrıca hayatının ikinci baharını Bodrum'da yaşamak isteyen Türk ve yabancıların biraraya geleceği üst düzey bir yaşam ünitesi için hazırlıklar devam ediyor." 



Posta Bodrum


Geri Dön