03 / 05 / 2024

Aleksandr Novak kimdir

Aleksandr Novak kimdir

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak yaptığı açıklamada "Türkiye'ye verilen doğalgazın fiyatında ilk aşamada yüzde 6 indirim yapacağız, daha sonra bunu yüzde 15'e çıkarabiliriz" dedi.

Rusya bu sene için 515 milyon ton petrol üretim hedefini koruyor!

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Rusya'nın petrol üretim kısıntısı kararı doğrultusunda sene sonu tahminlerinde değişiklik yapmadıklarını kaydederek, "2023 yılı için 515 milyon ton petrol üretim hedefini değiştirmedik." diye konuştu.

Rusya'dan şok petrol açıklaması!

Aleksandr Novak, "Tavan fiyat uygulayacak ülkelere petrol ve petrol ürünleri tedarik etmeyi planlamıyoruz. Petrolümüzü pazar odaklı ortaklara yönlendireceğiz veya üretimi azaltacağız." şeklinde konuştu.

Doların tahtı sallanıyor! Yeni karar açıklandı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Doların tahtı sallanıyor! İkinci darbe de geldi! Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, kararı resmen açıklandı! İşte ayrıntılar...

Yatırımcı bulunmazsa Akkuyu NGS'yi Rosatom tamamlar!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) yüzde 49'luk hisse satışına ilişkin olarak, "Eğer yatırımcı bulunamazsa, o zaman projeyi Rosatom şirketi tamamlar." dedi.

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak'tan Akkuyu açıklaması!

Akkuyu hakkında açıklamalarda bulunan Rusya Enerji Bakanı Novak, nükleer santralin yapılmasının ilişkileri pekiştireceğini söyledi..

Aleksandr Novak: Türk Akımı iş birliğimizin gelişmesine yardımcı olacak!

Rusya Enerji Bakanı Novak, Türk Akımı Projesi'nin imzalanmasına ilişkin, "Bu tarihi bir anlaşma. Bunun gerçekleşmesi bizim ikili iş birliğimizin gelişmesine yardımcı olacaktır.” dedi.

Türk Akımı projesinde imzalar yakın!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde hükümetler arası anlaşmanın hazırlanmasında sona yaklaşıldığını belirterek, “Önümüzdeki hafta Erdoğan ve Putin arasında gerçekleşecek görüşmede bu anlaşmanın hazır olmasını istiyoruz.” dedi.

Türk Akımı'nın ilk kolunun inşaatı 2019'da tamamlanacak!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı`nın birinci kolunun inşasının 2019 yılının sonuna kadar tamamlanabileceğini söyledi.

Türk Akımı'nın yol haritası Ekim'de belirlenecek!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, "Türk Akımı" projesinin yol haritası konusunda ekim ayında bir anlaşma olabileceğini bildirdi.

Aleksandr Novak: Türk Akımı inşaatı 2019'da başlayabilir!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde ilk hat inşaatının 2019’un ikinci yarısında başlayabileceğini söyledi.

Türk Akımı görüşmeleri yeniden başladı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi kapsamında Türkiye ile görüşmelerin yeniden başladığını belirtti.

Rusya ile Türk Akımı görüşmeleri yeniden başladı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi kapsamında Türkiye ile görüşmelerin yeniden başladığını belirtti.

Rusya, Türk Akımı görüşmelerine devam etmek istiyor!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi görüşmelerine devam etmek için hazır olduklarını bildirdi.

Aleksandr Novak kimdir Haberi

Aleksandr Novak kimdir


Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türkiye'ye verilen doğalgaz fiyatında ilk aşamada yüzde 6 indirim yapacaklarını, bu rakamın daha sonra yüzde 15'e çıkartabileceklerini söyledi.


Novak, Rusya'nın Türkiye'ye satılan doğalgazda yapacağı indirime ilişkin açıklamalarda bulundu.


İlk aşamada yüzde 6 indirim yapılacağını belirten Novak, "Eğer piyasadaki durumdan verim alırsak, bu rakamı yüzde 15'e çıkarabiliriz. Bu da mevcut piyasa koşullarına, petrol ve doğalgaz fiyatına ve ortaklaşa gerçekleştireceğimiz doğalgaz projelerine bağlıdır" diye konuştu.


 Rusya Devlet Başkanı Putin, 1 Aralık'taki Ankara ziyaretinde Türkiye'ye verilen doğalgaz fiyatında 1 Ocak'tan itibaren yüzde 6 indirim yapılacağını...