06 / 07 / 2024

Aleksey Miller kimdir

Aleksey Miller kimdir

Enerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile dün Moskova'da görüşen Miller, yaptığı açıklamada, maddi zorluklar nedeniyle Ukrayna'nın kasım ve aralık aylarında gerekli miktarlarda doğalgaz alamadığını iddia etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

Doğalgaz fiyatları o rakamı aşacak! Duyan inanamadı! Herkes önümüzdeki kışı nasıl geçireceğini düşünüyor!

Gazprom Başkanı Aleksey Miller Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının bin metreküp başına 4000 doları geçebileceğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

TürkAkım projesinde ilk hattın inşaatı tamamlandı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyledi.

Aleksey Miller: Türk Akımı 2019'da tamamlanabilir!

Gazprom İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türk Akımı doğalgaz projesinde iki hat için inşaatın 2019 sonunda tamamlanabileceğini belirtti.

Türk Akımı yasal dayanağa kavuştu!

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi için yapılan anlaşmanın, proje için yasal dayanağı oluşturduğunu açıkladı.

Türk Akımı projesinde inşaat 2018'de başlayacak!

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde inşaatın 2018’de başlayacağını bildirdi.

Gazprom, Türk Akımı projesinin inşası için ilk izni aldı!

Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı doğalgaz boru hattının inşası için diplomatik kanallar vasıtasıyla Türkiye'den ilk iznin alındığını bildirdi. Gazprom Üst Yöneticisi Aleksey Miller, projenin uygulama safhasına geçilebileceğini belirtti.

Gazprom, Türkiye’de yatırım yapacak!

Gazprom Üst Yöneticisi Aleksey Miller, Türk Akımı projesi doğrultusunda Türkiye'de doğalgaz çevirim santrali yatırımlarıyla ilgilendiklerini belirtti.

Aleksey Miller: Türk Akımı görüşmeleri durduruldu!

Gazprom Başkanı Aleksey Miller, bir soru üzerine, "Türk Akımı için ilk önce Türkiye'nin bize başvurması gerek. Tabii eğer bu projeyle ilgileniyorsa. Ancak şu ana kadar bize böyle bir teklifle gelmedi" dedi.

Gazprom Türk Akımı'nın inşasına başlıyor!

Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, "Türk Akımı boru hattının açık denizde yer alan bölümünün inşasına başlama kararı aldık" ifadesini kullandı. İşte Miller'ın açıklamasının yansımaları...

Gazprom'dan 63 milyar metreküplük yeni boru hattı!

Rus Enerji şirketi Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım projesinden vazgeçildiğini belirtmesinin ardından, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edileceğini kaydetti

Gazprom'dan Türkiye'ye yeni boru hattı!

Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Güney Akım projesinin sona erdiğini, Türkiye topraklarında 63 milyar metreküp kapasiteli yeni boru hattı inşa edileceğini belirtti. İşte hatla ilgili ayrıntılar...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Aleksey Miller kimdir Haberi

Aleksey Miller kimdir


Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, Ukrayna üzerinden Avrupa'ya gönderilen Rus gazının kesilme ihtimalinin devam ettiğini söyledi.


Avrupa Komisyonu'nun Enerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile dün Moskova'da görüşen Miller, yaptığı açıklamada, maddi zorluklar nedeniyle Ukrayna'nın kasım ve aralık aylarında gerekli miktarlarda doğalgaz alamadığını iddia etti.


Ukrayna'nın Rusya'dan doğalgaz almak yerine sahip olduğu yeraltı depolama tesislerinden gaz çektiğini öne süren Miller, "Kış aylarında doğalgaz tüketiminin ocak sonu ve şubat boyunca pik yaptığı düşünüldüğünde, Avrupalı tüketiciler için Ukrayna transit riski halen sürmektedir" dedi.


Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin iptal edildiğinin Avrupa'daki yetkililere tebliğ edildiğini belirten Miller, şunları kaydetti:


"Halihazırda Ukrayna üzerinden transit geçişi sağlanan 63 milyar metreküp doğalgazın tek tedarik yolu "Tük Akımı" boru hattıdır. Başka bir seçenek yok. Yunanistan sınırından itibaren gerekli...