01 / 05 / 2024

alemdar öztürk ak partiden neden kovuldu

alemdar öztürk ak partiden neden kovuldu

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Hasan Öztürk'ten Kanal İstanbul yorumu!

Hasan Öztürk, Kanal İstanbul projesi için referandum yapılmasını önerenlere 12 Haziran 2011 seçimlerinde, AK Parti’nin ve Erdoğan’ın en büyük vaadinin Kanal İstanbul olduğunu belirterek, “ AK Parti o seçimde yüzde 49.95 oy aldı. Yani Kanal İstanbul’u millet onayladı” dedi….

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Pursaklar Bayram Öztürk Hastanesi açıldı!

AK Parti Milletvekili Emrullah İşler ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ilçenin ilk hastanesi olan Bayram Öztürk Hastanesi’nin resmi açılışını yaptı

Nihat Öztürk'ten Bodrum'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'daki ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapmak için TOKİ konutlarını hayata geçireceklerini söyledi.

Başakşehir Ahmet Öztürk Kışlası imar planı yeniden askıda!

Başakşehir Şehit Piyade Çavuş Ahmet Öztürk Kışlası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı...

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Nihat Öztürk: Suriyeliler'e ev verilmeyecek!

AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'da yapılacak TOKİ konutlarına 3 bin Suriyelinin yerleştirileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Alemdar Öztürk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerindeki asfalt çalışmaları ara verilmeden devam ediyor.

Tahir Öztürk'ten yüksek hızlı tren müjdesi!

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı Sivas-Malatya güzergâhındaki Çetinkaya-Malatya arasındaki bölümün ihalesinin yapılarak sözleşmesinin imzalandığı müjdesini verdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

alemdar öztürk ak partiden neden kovuldu Haberi

alemdar öztürk ak partiden neden kovuldu

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, eşini belediye başkan yardımcısı yaparak özel nüfuz kullanmak, imar uygulamalarında menfaate dayalı iş ve işlemler yapmak, Ak Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilemek suçlamasıyla kesin ihracı istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. AK Parti Merkez Disiplin Kurulu, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk hakkında kararını verdi.


AK Parti Merkez Disiplin Kurulu'nun aldığı kararla Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk partisinden ihraç edildi. Öztürk'ün partiden ihracını Parti Sözcüsü Ömer Çelik duyurdu. Alemdar Öztürk'ün ihracıyla birlikte AK Parti'nin Adana'dake belediye sayısı 4'ten 3'e düştü. Öztürk ile birlikte, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ve AK Parti kurucu üyesi Yaşar Yakış da ihraç edildi.


Adana...