06 / 05 / 2024

alev kartalı hizmete alındı mı

alev kartalı hizmete alındı mı

Haliç'te düzenlenen nefes kesen tatbikatta helikopterin hareket kabiliyetini basın mensupları ile birlikte izleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş, "New York itfaiyesi ile eş değer bir itfaiye ekibi ortaya çıktı" dedi.

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

Kızılay Özel Kartal Hastanesi açıldı!

Kızılay Özel Kartal Hastanesi, daha önce tıp merkezi olarak kullanılan binada hizmete açıldı.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Kahramanmaraş Kartal Yuvası açıldı!

Kahramanmaraş Kartal Yuvası mağazası hizmete açıldı. Açılışa Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı.

Türkiye'nin ilk engelsiz yaşam alanı Kartal'da kurulacak!

Türkiye'nin ilk Engelsiz Yaşam Alanı İstanbul Kartal'da inşa edilecek. Mayıs'ta ihale edilecek projenin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Kartal Koçtaş yeniden hizmete açıldı!

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Kartal, metro hattıyla yükseliyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe metro hattı pazartesi günü hizmete girdi. Söz konusu metro hattı, Kartal'ın geleceğine bir yıldız daha eklerken, bölgedeki gayrimenkul yatırımlarının da çapını genişletecek...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

İşte Kartal'ın 17 markalı konut projesi!

Kartal'da sanayi alanları ve eski siteler yerini bir bir markalı, sosyal donatı alanları fazla projelere bırakıyor. Metro ve Adalet Sarayı'nın hizmete girmesiyle sanayi alanları ve eski siteler yerini markalı konut ve ofis projelerine bırakıyor.

alev kartalı hizmete alındı mı Haberi

alev kartalı hizmete alındı mı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 'alev kartalı' olarak adlandırılan doğal afet ve yangın müdahale helikopterini hizmete aldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "alev kartalı" olarak adlandırılan doğal afet ve yangın müdahale helikopterini hizmete aldı. Haliç'te düzenlenen nefes kesen tatbikatta helikopterin hareket kabiliyetini basın mensupları ile birlikte izleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş, "New York itfaiyesi ile eş değer bir itfaiye ekibi ortaya çıktı" dedi. 

İtfaiye teşkilatını dünya standartlarına taşımayı hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilk olan "alev kartalı" olarak adlandırılan doğal afet ve yangın müdahale helikopterini hizmete aldı. 

Özellikle orman ve gökdelen yangınlarına müdahalede kullanılacak helikopterin hizmete alım töreni, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'un dünyanın 23 ülkesinden büyük bir kent olduğunu hatırlatarak, "Bu kentteki beklentiler, hatta sorunlar büyük ölçekte. Buna göre...