18 / 05 / 2024

Alevler Kargıcak yaylası

Alevler Kargıcak yaylası

Bodrum, Yalı beldesi yakınlarındaki Kargıcak ormanlarında önceki akşam saat 19.00 sıralarında orman yangını çıktı

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kargıcak bölgesinde yer alan Özdence Hill Luxury Residence, Özdence İnşaat şirketinin yeni lüks ve premium konut kompleksi olarak hayata geçiyor.

Alanya'da 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Alanya 1. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Alanya Kargıcak mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 11 milyon 353 bin 95 TL olarak belirlendi.

Alanya’ya 2.5 yılda 200 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Alanya’da Kadınlar Plajı’nın temelini attı, Mahmutlar, Kargıcak ve Cikcilli mahallelerine yapılan içme suyu tesisini hizmete açtı.

Antalya Feslikan Yaylası yoluna asfalt!

Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğunda grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Anamur Türkeş Bulvarı'nda sıcak asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin Antalya karayolunun, Anamur şehir merkezinden geçen Alparslan Türkeş Bulvarı'nda sıcak asfaltlama ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Yalova’da 17 köy yolu sıcak asfaltla kaplanacak!

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, 2016 yılında yapılacak 30 kilometre sıcak asfalt çalışmasına 2015 yılından başladıklarını söyledi.

Kargı TOKİ evleri için imzalar atıldı!

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in TOKİ evleri için aralıksız çalışmaları, olumlu sonuçlandı. Kargı ilçesine yapılacak olan TOKİ evleri için gereken arsanın tahsisi yapıldı.

TOKİ Çorum Kargı'da 243 adet konut yaptıracak!

TOKİ Çorum Kargı Bahçelievler Mahallesi Kır Mevkii 243 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Beyşehir'de sıcak asfalt çalışmaları incelendi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi’nin ilçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi’nde ortaklaşa yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Soma'da 8 bin konut sıcak suya kavuşuyor!

Soma'da Bölgesel Isıtma Sistemi'ni devralan Manisa Büyükşehir Belediyesi, heyecanla beklenen projede çalışmaları hızlandırdı. Ocak ayında 8 bin konuta sıcak su verilmesi planlanıyor. İlçede ikinci etap çalışmaları yürütülüyor.

Kars’ta yollara sıcak asfalt yapılıyor!

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, “Kars-Selim-Sarıkamış-Karakurt arasında başlatılan asfaltlama çalışmaları sürüyor. Özellikle kış aylarında eksi 30’larıgören Kars’ta yollar Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yöntemiyle yapılıyor.

Alevler Kargıcak yaylası Haberi

Alevler Kargıcak yaylası

Rüzgârın etkisiyle hızla büyüyen yangına 36 arazöz, 14 itfaiye aracı, 8 iş makinesi, 20’ye yakın tanker ve su traktörü, 200 orman işçisi ve 80’e yakın köylü müdahale etti. Alevler Kargıcak yaylasındaki 3 dağ evine yaklaşınca, evler boşaltıldı. Bazı çoban barınaklarının tahrip olmasına yol açan yangın, sabah saat 06.00’da rüzgârın etkisini yitirmesi, 6 helikopter ve 2 uçağın söndürme çalışmalarına yeniden başlaması ile kontrol altına alınabildi. Yangında, asırlık çamların bulunduğu 50 hektarı aşkın alan kül oldu. Alevlerin Çiftlik mahallesine yaklaşması sonucu yaklaşık 300 köylü sabaha kadar uyumadı. Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, yangının dere yatağından çıktığını belirterek, “Yangın büyük bir hızla büyüdü. Bir kasıt olduğunu tahmin ediyoruz. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz”...