09 / 05 / 2024

Alexis Kalk

Alexis Kalk

Sis Gayrimenkul Danışmanlığı ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Alexis Kalk tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak'ta kuruldu.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Bölgesel Ekonomik Görünüm raporunu açıkladı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, faaliyet gösterdiği ekonomilerin bu yıl yüzde 3,5 daralmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,8 büyümesinin beklendiğini duyurdu.

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan varlık kiralama şirketiyle ilgili açıklama!

Kalkınma ve Yatırım Bankası, varlık kiralama şirketi kuruluşuna ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yayınladı. 

Kalkınmanın ilk koşulu yerli ürünleri desteklemek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye'de tam kalkınmayı gerçekleştirmenin ilk koşulu, yerli ürünleri desteklemektir dedi.

Ajanslardan kalkınma projelerine 663 milyon liralık destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren kalkınma ajanslarının kalkınma projelerine desteği yoğun bir şekilde devam ediyor.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 1 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Suma Chakrabarti, yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar euro yatırım amaçladıklarını ifade etti.

CDB'den Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına 200 milyon dolar kredi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Çin Kalkınma Bankası'ndan, Çin'in yürüttüğü 'Bir Kuşak Bir Yol Girişimi'kapsamında, 200 milyon dolar tutarında kredi temin ettiğini duyurdu.

Japon Kalkınma Bankası İstanbul’da ofis açıyor!

Japon Kalkınma Bankası (JBIC) uzun bir zamandan sonra ilk yurtdışı ofisini İstanbul’da açmaya karar verdi. JBIC Başkan Yardımcısı Hayashi, ‘Türkiye’den neden ofis açıyorsunuz’ diye soranlara, ‘Geç bile kaldık, cevabını veriyoruz” dedi.

SKY Kentsel Kalkınma ve Geliştirme Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

SKY Kentsel Kalkınma ve Geliştirme Yönetimi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karadağ tarafından kuruldu.

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Avrupa Türklerle kalkınıyor!

Türkiye’deki ekonomik dalgalanmalara rağmen Avrupalıların Türk şirketlerine ilgisi devam ediyor. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, son yıllarda sektörlerinin önde gelen firmalarıyla önemli iş birliklerine giderek Türkiye’deki yatırımlarını 11 Milyar Euro’nun üzerine çıkardı.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası konut kredilerini VDMK ile satacak!

İlk icraatı belli olan Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası konut kredilerini VDMK ile satacak.

Alexis Kalk Haberi

Alexis Kalk

Sis Gayrimenkul Danışmanlığı ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Alexis Kalk tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak'ta kuruldu. 


Sis Gayrimenkul Danışmanlığı ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ;  a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve...