01 / 05 / 2024

Alexis Sanchez

Alexis Sanchez

Arsenal forması giyen Şilili futbolcu Alexis Sanchez'in borçlarından dolayı Barcelona'daki evine haciz konulduğu iddia edildi.

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

İspanya’da devletten konut krizine çözüm!

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez bugün Sevilla’daki bir etkinlikte gerçekleştirdiği açıklamada, İspanya hükümetinin düşük gelirli gençlere kiralarını ödemelerine yardımcı olmak için ayda 250 euro vermeyi planladığını dile getirdi.

Lionel Messi’nin evinin üzerinden uçak geçmesi yasak!

İspanyol Marca gazetesine konuşan Vueling şirketinin başkanı Javier Sanchez-Prieto, uçakların Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin evinin üzerinden geçmesinin yasak olduğunu dile getirdi.

Camilo Sanchez Ortega,Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu!

Devlet Başkanlığı Yüksek Danışmanı Camilo Sanchez Ortega, Kolombiya'nın yeni Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu.

Fransız çift 1 dolara aldıkları mağarayı lüks bir daireye çevirdi!

Fransa'da yaşayan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel çifti 1 dolara aldıkları mağarayı lüks bir daireye çevirdiler. Metruk bir halde olan mağaranın geldiği son hal inanılmaz...

Alexis Sanchez'in evine haciz geldi!

Arsenal forması giyen Şilili futbolcu Alexis Sanchez'in borçlarından dolayı Barcelona'daki evine haciz konulduğu iddia edildi.

1 Euro'luk mağarayı saraya çevirdiler!

Evlilik planı yapan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel adlı çift, ev kredisi, taksitler peşinat, düğün takıları planlarının aksine kendilerine 1 Euro'ya bir mağara almış ve onu baştan yaratarak adeta bir saraya çevirmiş.

Sis Gayrimenkul Danışmanlığı ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sis Gayrimenkul Danışmanlığı ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Alexis Kalk tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Üftade Sokak'ta kuruldu.

Fransız çiftin 1 Euro'ya aldığı ev!

Fransız çiftin yaşamak için seçtiği ev önce çevresini hayrete düşürdü.Genç çift Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel pek çok gencin anlayabileceği sıkıntılar içindeydiler. Düzenli bir işleri olmaması, ev kiralarını ödeyecek para bulamamaları gibi…

Fransa'da gecesi 75 dolara kiralık mağara!

Fransa'da yaşayan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel çifti, açık artırmada 1 dolara aldıkları mağara evi şimdi gecesi 75 dolara kiraya veriyor.

İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri!

Arsenal'in golcü futbolcusu Alexis Sanchez, 6 milyon dolarlık ,NBA'de LA Clippers takımını yıldızı Blake Griffin, bu evi 9 milyon dolarlık evde yaşıyor. İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri...

Alexis Şanal kimdir?

Mimar Alexis Şanal kimdir? Mimar Alexis Şanal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Alexis Şanal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Alexis Şanal...

Rusya'da inşaat işçileri tarafından bulunan hazine paylaşılamıyor!

St. Petersburg'da, Çar Alexis'in eşinin ailesine ait malikanede bulunan hazineye komünist örgüt sahip çıkıyor. Devlete bağlı haber ajansı ise ailenin bir varisinin hayatta olduğunu iddia ederek olaya yeni bir boyut kazandırdı

Alexis Sanchez Haberi

Alexis Sanchez

Arsenal forması giyen Şilili futbolcu Alexis Sanchez'in borçlarından dolayı Barcelona'daki evine haciz konulduğu iddia edildi. 


Katalan spor gazetelerinden El Mundo Deportivo, eski Barcelonalı futbolcu Alexis Sanchez'in 2011, 2012 ve 2013 yıllarından olan toplam 3,7 milyon avroluk borcunu maliyeye ödemediği için evine haciz konulduğunu öne sürdü. Haberde verilen detaylarda Alexis Sanchez'in 2011, 2012 ve 2013 yıllarından toplam vergi borcunun 2 milyon 297 bin 118 avro 75 sent olduğu, bunun üzerine faiz ve cezaların da eklendiği...