18 / 05 / 2024

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayna tarafından kuruldu.

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

Alfa Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Svetlana Fedyakına tarafından kuruldu.

Galata Tek Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Tek Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  Nooshin Ghaznavi tarafından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Ağustos'ta 2.6 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Ağustos ayında 2 milyon 616 bin 602 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 241 bin 459 oldu.

Emlakkulisi.com Temmuz'da 2.5 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Temmuz ayında 2 milyon 483 bin 284 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 3 milyon 993 bin 424 oldu.

Emlakkulisi.com Haziran'da 2.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Haziran ayında 2 milyon 384 bin 312 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 3 milyon 951 bin 545 oldu.

Emlakkulisi.com Mayıs'ta 1.9 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Mayıs ayında 1 milyon 946 bin 551 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 3 milyon 136 bin 651 oldu.

Emlakkulisi.com Nisan'da 2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Nisan ayında 2 milyon 85 bin 968 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 3 milyon 418 bin 684 oldu.

Emlakkulisi.com Mart'ta 2.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Mart ayında 2 milyon 463 bin 234 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 153 bin 875 oldu.

Emlakkulisi.com Şubat'ta 2.3 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Şubat ayında 2 milyon 315 bin 94 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 3 milyon 893 bin 986 oldu.

Emlakkulisi.com 2020'de 44.6 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com 2020'de yaklaşık 44 milyon 63 bin 493 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 94 milyon 443 bin 328 oldu.

Emlakkulisi.com Ocak'ta 2.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Ocak ayında 2 milyon 814 bin 654 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 673 bin 98 oldu.

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayna tarafından kuruldu.

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...