21 / 05 / 2024

alfemo kahire

alfemo kahire

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından ALFEMO, Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan 3 mağazası ile bir yıl gibi kısa sürede Mısır’ın en önemli mobilya markalarından biri oldu.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Gazze'de inşa edilecek 1000 konut için anlaşma yapıldı!

 Filistin Çalışma ve İskan Bakan Yardımcısı Naci Serhan, yıkıma uğrayan Gazze'de inşa edilecek konutlar için Kahire ile anlaşma yapıldığını dile getirdi.

Kahire'de bir bina çöktü: 18 ölü!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 10 katlı bir bina çöktü. Çökme sonucu 18 kişi hayatını kaybetti. 

Kahire'de bina çöktü: 8 ölü!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 10 katlı bir binanın çökmesi sonucunda 8 kişi yaşamını yitirdi...

Afrika'nın en yüksek binası Mısır’da yükseliyor!

Afrika'nın en yüksek binası olma özelliğine sahip olacak Iconic Tower Kahire'de inşa ediliyor. Bina tamamlandığında 385 metre yüksekliğe sahip olacak. 

Dünyanın en uzun asma köprüsü açıldı!

Mısır Kahire'de bulunan Rod al-Farag Axis Köprüsü hizmete açıldı. Köprü, 67.3 metre eniyle dünyanın en geniş asma köprüsü olma özelliği taşıyor.

Mısır yeniden imar edilecek!

Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, aralarında Irak'ın yeniden imarının da olduğu bir dizi ekonomik konunun karara bağlanması için Kahire'ye gitti.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Yeni Mısır inşa ediliyor!

Başkent Kahire'nin kalabalığından ve kirliliğinden bıkan Mısır hükümeti, yeni bir başkent inşaa etmek için harekete geçti. Beş yıl içinde tamamlanması planlanan projeyi Çinliler yapacak.

alfemo kahire Haberi

alfemo kahire

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından ALFEMO, Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan 3 mağazası ile bir yıl gibi kısa sürede Mısır’ın en önemli mobilya markalarından biri oldu. Yapılan pazar araştırmalarının sonuçlarına göre bölgede en çok beğenilen ve tercih edilen marka olan ALFEMO, bu gelişmelere paralel olarak 2015 yılı sonuna kadar açılacak 3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı. Marka, 2015 yılı sonunda Mısır’da tam 6 mağaza ile faaliyet gösteriyor olacak.


Halihazırda Kahire’nin en önemli alışveriş merkezi olan City Stars alışveriş merkezinde, Mohandessin bölgesinde, şehrin ana alışveriş bölgelerinden hem Kahirelilerin hem de turistlerin ziyaret ettikleri önemli bir destinasyon olan Nasr City’de bulunan mağazaları ile Mısırlılara hizmet veren ALFEMO, 2 Alfemo Full Concept ve 1 Kids&Teens mağazasını yine Kahire’de açacak.


Alfemo yetkililerinden alınan bilgiye göre: “ALFEMO,...