27 / 04 / 2024

alfemo Kids Teens dubai

alfemo Kids Teens dubai

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids & Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi birden geldi. BluTV Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onları mutlu edecek bir sürprize imza attı.

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti!

CFR Yapı, çocuklu ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. CFR Yapı bünyesinde yer alan Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

alfemo Kids Teens dubai Haberi

alfemo Kids Teens dubai

Yurt dışındaki ilk Kids&Teens mağazası, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dhabi’nin en büyük AVM’si “Al Wahda Mall”da geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Çok kısa bir süre önce BAE’nin ticaret merkezi Sharjah’ta bir mağaza açılışı gerçekleştiren Alfemo, aynı bölgedeki 3. Mağazasını Dubai’de açmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.


Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, İhracat Müdürü Serkan Duman, Abu Dhabi Mağazası girişimcileri İbrahim Lawal ve Yahya Umar Usman’ın katılımlarıyla gerçekleşen açılış, halk tarafından da ilgi ile karşılandı. Dünyanın 45 ülkesinde Disney lisans anlaşması bulunan Alfemo, Kids&Teens’in sağlıklı ve kaliteli ürünleriyle Abu Dhabi’li çocukları da Disney’in eğlenceli ve sihirli dünyasıyla buluşturdu. Kids&Teens’in, aralarında Disney’in sevilen karakterleri Cars Mc Queen ve Dusty Planes’in bire bir modellerinin de bulunduğu eğlenceli takımlarına çocukların gösterdiği ilgi de görülmeye değerdi.


Zamansız tasarımları,...