06 / 05 / 2024

Alfemo mağazaları son durum

Alfemo mağazaları son durum

Türkiye’nin lider mobilya markalarından Alfemo, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına büyük bir hızla devam ediyor.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Akıllı mağazalar giderek yaygınlaşıyor!

Son yıllarda perakende sektöründe hızla artan rekabet ve teknoloji mağazalara da sıçramaya başladı. Akıllı ayna ve interaktif kabin gibi farklı projeler geliştiren şirketler, önümüzdeki dönemde akıllı mağazaların sayısını artırarak farklılaşmayı hedefliyor.

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Paşabahçe Mağazaları 50. şubesini açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtığı son mağazasıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı. Paşabahçe hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme kararı aldı.

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Alfemo mağazaları son durum Haberi

Alfemo mağazaları son durum

Türkiye’nin lider mobilya markalarından Alfemo, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına büyük bir hızla devam ediyor. Markanın Mısır’daki 6. konsept  mağazası,  İskenderiye’nin en büyük AVM’lerinden Green Plaza’da hizmete girdi. İskenderiye; 10 milyonluk nüfusuyla Mısır’ın Kahire’den sonraki 2. Büyük kenti konumunda yer alıyor.


Markanın genel müdürü Ramazan Davulcuoğlu, açılış töreninde, yurt dışında açtıkları her mağazanın Türkiye’nin  ihracatı ve istihdamını artırma adına son derece önemli olduğunu vurgulayarak;  “Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan  Turquality desteği ile; binlerce kişiye istihdam sağlayan, dünyanın dört bir yanına  ihracat yaparak dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.  3 yıl önce Mısır’a giren ve yapılan Pazar...