01 / 05 / 2024

Alfemo oturma grupları

Alfemo oturma grupları

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesinin inşaatı başladı!

Mersin Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor.

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

Bursa Hicret Camii yenilenen yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Kuşadası Görev Şehitleri Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan Görev Şehitleri Parkı tamamlandı. 760 metrekarelik alan üzerine yapılan Görev Şehitleri Parkı'nda oturma grupları, yeşil alan, yürüme yolları bulunuyor.

Rize Çayeli'ndeki Mesut Yılmaz Parkı yıkılıp mescit yapılacak!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Hacıbaşı Camisi'nin restorasyon çalışması için bir yıl kapalı kalacak olması nedeniyle belediyenin geçici mescit yapmak üzere Mesut Yılmaz Parkı'ndaki ağaç ve oturma gruplarını sökmesi tartışma yarattı.

Çamaş Kent Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çamaş Kent Meydanı’nda da çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi, 1300 metrekarelik alan üzerine projelendirilen Çamaş Kent Meydanı’nda; yeşil alanlar, çocuk oyun alanı, pergola, oturma grupları yer alacak...

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda, tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Nazilli'ye engelsiz park inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı.

Sandalyeci'den bahçe ve balkon stiline uygun mobilyalar!

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Sakarya Taraklı'ya yeni bir meydan kazandırılacak!

Sakarya’nın tarihi merkezi Taraklı’ya yeni bir meydan kazandırılacak. İnşa edilecek yeni meydan projesi, ilçenin özgün mimari yapısı ile uyumluluk göstererek, yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatması ile Taraklı’nın simgesi olacak.

Alfemo Beyrut’ta mağaza açtı!

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo yurtdışı büyüme stratejisinde hızla ilerliyor.

Alfemo oturma grupları Haberi

Alfemo oturma grupları

Ramazan ayı boyunca devam edecek kampanyada Messina koleksiyonunda yer alan yatak odası, yemek odası, yaşam ünitesi, oturma grubu ve köşe takımı gruplarına hem 2.000 tl’lik indirim hem de Maximum Card’a özel 9 taksit imkanı bulunuyor.


Doğal ceviz kaplama renkli tasarımı ile cevizin sıcak ve zengin cazibesini evinizin her köşesinde hissedebileceğiniz Messina koleksiyonu, modüller üzerindeki soyut mozaik desenli özel işlemeleriyle şık bir stile de sahip. Messina aynı zamanda dar mekanlara kolayca uyum sağlayan kompakt yapısıyla mobilyada fonksiyonelliği tercih edenler için de eşsiz bir alternatif.


Ramazan’a özel kampanyasıyla çok daha hesaplı bir fiyata sahip olabileceğiniz Messina koleksiyonu için evlerinizde yer açmanın tam zamanı. Bu fırsatı, Alfemo ayrıcalığı ile hemen...