05 / 05 / 2024

Alfemo panama mağazası

Alfemo panama mağazası

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo 45.mağazasını Diyarbakır'a açtı!

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Alfemo'dan Beyrut'a konsept mağaza!

Mobilya pazarının lider oyuncularından olan Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'un mobilya ticaret merkezi Mekalles 'te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası 'nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut’ta mağaza açtı!

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo yurtdışı büyüme stratejisinde hızla ilerliyor.

Alfemo Panama'da hızla büyüyor!

Alfemo Panama'da hızla büyüyor. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’da yer alan 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Alfemo Panama'da mağaza açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, yurtdışındaki hızlı büyümesini Panama’da hizmete açtığı mağaza ile sürdürüyor. Panama Colon Free Zone’da açılan konsept Alfemo Mağazası, 2 katlı ve 1310 m2’lik bir alana sahip...

Alfemo, Mısır'da üçüncü mağazasını açtı!

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha'daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire'de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars MalVda hizmete açtı.

Alfemo Mısır’da 3. mağazasını açtı!

Alfemo 3. ve en büyük konsept mağazasını başkent Kahire’de dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran ve Kahire’nin en gözde alışveriş merkezi olan “City Stars Mall”da hizmete açtı.

Alfemo, Avrupa’daki büyümesini İngiltere’de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo Avrupa’daki büyümesini 2013 yılında Türkiye mobilya ihracatında 9. sırada yer alan İngiltere’ de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor.

Alfemo panama mağazası Haberi

Alfemo panama mağazası

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı; Panama, Hollanda, Dubai, Almanya, Mısır, Kazakistan ve Irak’ın en beğenilen mobilya markaları arasına girmeyi başardı.


Markanın Panama’daki dördüncü mağazası geçtiğimiz hafta Via Espana Caddesi’nde açıldı. Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu’nun da katıldığı açılışta, Panamalı siyasetçiler, işadamları, Panama sanat camiasının ünlü yüzleri ve Ekvador’un Panama konsolosu da misafirler arasında yer aldılar. Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, açılışta yaptığı konuşmada “Dünya Kalite Ödüllü Markamızı ve her biri tasarım ürünü mobilya koleksiyonumuzu Güney Amerika’da sizlerle buluşturmaktan çok mutluyuz. Çok yakında Alta Plaza’da açılacak 5. Mağazamızla beraber Panama’da tüm kilit noktalarda yerimizi almış olacağız.” dedi....