18 / 07 / 2024

alfeno yaz kampanyaları

alfeno yaz kampanyaları

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, yaz mevsimine çok avantajlı bir kampanya ile giriyor.

Klimada serinleten kampanyalar!

Bunaltıcı sıcaklara Koçtaş dan serinleten kampanyalar. Mobil ve inverter klimalarda yaz sonu fırsatları devam ediyor. İşte yaz bitmeden kaçırmamanız gereken evinizi serinletecek fırsatlar… 

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları başladı. Pek çok gayrimenkul firması Nisan ve Mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını başlattılar. 

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kampanyalar konut satışlarını uçurdu!

Konut sektörü açısından genelde durgun geçen yaz ayları, ardı ardına uygulanan konut kampanyaları sayesinde bu yıl büyük hareketliliğe sahne oldu. Cem Çankaya Emlak GYO’nun başlattığı kampanyanın çığ gibi büyüdüğünü belirtti.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da konut kampanyaları fiyatları düşürdü!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Denge Yapı Sancaktepe Mahal'de teslime kadar peşinat yok!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi...

Mahal Sancaktepe'de teslime kadar taksit de yok peşinat da yok!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi...

Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 KDV! 2 ay erken teslim!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi.

Demir İnşaat projelerinde yüzde 10 indirim! Kişiye özel ödeme seçenekleri!

Beylikdüzü' nde yükselen Demir Romance' da yaz kampanyaları başladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Demir, " Yüzde 10 indirim veya kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyoruz " dedi...

alfeno yaz kampanyaları Haberi

alfeno yaz kampanyaları


1 Haziran tarihinde başlayacak ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya ile tüketiciler, Alfemo’nun en sevilen ürünlerine %30’a varan indirimlerle sahip olabilecekler.


Alfemo, ilk kez İMOB Fuarında lanse ettiği ve başarılı satış grafiği sergilediği Artella, Legno ve Retro koleksiyonlarını, Diego, Framo ve Star ürünlerini, Delfina, Rivera, Vermont, Vesca oturma gruplarını ve Home Decor ürünlerini ürün gamlarına bağlı olarak yüzde 30’a varan yaza özel indirimlerle tüketicinin beğenisine sunuyor.


Alfemo Mobilya ayrıca, İMOB’ta tasarım ödülü alan Escuda Koleksiyonunu da 1 Haziran tarihinde ilk kez satışa sunacak.


Alfemo’nun serin yaz kampanyasından yararlanmak isteyen Paraf Kart sahipleri, Paraf Card’a özel +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme alternatifleri ile çok ekonomik ödeme seçeneklerinden kendilerine en uygun olanı...