16 / 05 / 2024

Algo Alışveriş Merkezi\'nin çatısı çöktü

Algo Alışveriş Merkezi\'nin çatısı çöktü

Kanada'da alışveriş merkezinin çatışı çöktü -22 kişi yaralandı, çok sayıda kişi enkaz altında

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti!

Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007 yılında faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti. 

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Deniz GYO, Göksu Alışveriş Merkezi davası!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göksu Alışveriş Merkezi'nin davasına ilişkin bildiriyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2004 yılında Acemoğlu Cami'nin yerine alışveriş merkezi yapılacakmış!

2004 yılında İsmail Dede Efendisi'nin ailesine ait olan Şehzadebaşı'ndaki tarihi Acemoğlu Hamamı'nın yerine alışveriş merkezi yapılacakmış. Yeniçeri Ocağı'ndan kalan tek yapı olan hamam, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmış.

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.

Algo Alışveriş Merkezi\'nin çatısı çöktü Haberi

Algo Alışveriş Merkezi\'nin çatısı çöktü

Kanada'nın kuzeyinde bir alışveriş merkezinin çatısının kısmen çökmesi sonucu 22 kişi yaralandı, çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. 

Ontario eyaleti yetkilileri, Elliott Lake kentindeki Algo Alışveriş Merkezi'nin park alanı olarak kullanılan çatısının bir kısmının yemek yenilen alanın üzerine çöktüğünü söyledi. 

Yetkililer, çok sayıda kişinin kayıp olduğunu ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Çatının çökmesinin doğalgaz sızıntısına yol açması üzerine Belediye Başkanı Rick Hamilton, kentte olağanüstü hal ilan etti. 

Toronto ve diğer kentlerden Elliott Lake'e takviye arama kurtarma ekipleri gönderildi. 

Yaklaşık 19 bin metrekare büyüklüğündeki alışveriş merkezinde bir market, restoranlar, çok sayıda dükkan ve bir otel...