21 / 05 / 2024

Ali Acar aday

Ali Acar aday

Ali Acar, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sultangazi Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sultangazi Belediye Başkan adayı Ali Acar kimdir? İşte Ali Acar'ın biyografisi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Acar, Mehmet Ali Acar, Selçuk Acar ve Utku Acar ortaklığında kuruldu.

Ali Öztunç milletvekili adayı olunca Ankara'daki evini sattı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eşi Buket Görgülü Öztunç, Ali Öztunç’un Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olmasından sonra Ankara’daki evlerini satıp, Kahramanmaraş'a gitti...

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Ali İlbaş kimdir?

Ali İlbaş, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali İlbaş kimdir? Ali İlbaş hangi işlere imza attı?

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Ali Acar aday Haberi

Ali Acar aday

Ali Acar kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Sultangazi Belediye Başkan adayı Ali Acar oldu. Peki Ali Acar kimdir?


Ali Acar biyografi..

Av.Ali Acar CHP sultangazi adayı oldu.Parti meclisi toplantısında yapılan oylamada 60 kişiden 59′un oyunu alarak adaylığı açıklamıştı.


1977 Gerger Adıyaman Doğumlu, 3 çoçuk babası olan Ali Acar; Hukuk Fakültesi mezunudur.


İngilizce, Rusça, Romence, Arapça, Farsça, Zazaca ve Kürtçe dillerini bilmektedir.


Birçok sivil toplum örgütlerinde görev alan acar; Halen GER-FED (Adıyaman Gerger Federasyonu) Yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte ve Acar Hukuk Bürosu Adı Altında Avukatlık Mesleğini icra...