27 / 04 / 2024

ali acar afyon

ali acar afyon

Afyonkarahisar'da turizm sektörü temsilcileri, devremülk sisteminde ‘yapı ruhsatı’ almadan satış yapılmasına yasak getiren yeni kanuni düzenlemeden memnun. Şehirde, çok sayıda vatandaş işini düzgün yapmayan şirketler tarafından mağdur edilmişti....

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Acar, Mehmet Ali Acar, Selçuk Acar ve Utku Acar ortaklığında kuruldu.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Marmaris'teki apart oteller konuta dönüşüyor!

Bir zamanlar yerli turistin ilk tercihi Marmaris'teki apart oteller yıkılıyor, yerlerine lüks konutlar inşa ediliyor. Başkan Ali Acar, bu gelişmeyi desteklediğini söyledi.

Stat ihalesinin iptali Karşıyaka'yı huzursuz etti!

Karşıyaka'nın yeni stadının 28 Ocak 2014'te yapılan ihalesinin TOKİ ve Ali Acar İnşaat arasındaki maliyet farkı anlaşmazlığı yüzünden iptal edilmesi, yapımın yine uzama ihtimali, camiada huzursuzluk yarattı.

Ali Özkaya'dan TOKİ Afyon Dinar Konutları'na gelen zam açıklaması!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, TOKİ tarafından Dinar ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan toplu konutlardaki fiyatların arttığı yönündeki iddiaları yanıtladı. Özkaya, "Kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor.

Acarmek Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarmek Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ağustos'ta Ömerbey Mahallesi, Göçmen Sokak'ta kuruldu.

Afyon Vali Ali Sakallı Ormanı'ndaki arazi satılıyor mu?

Vali Ali Sakallı Ormanı'ndaki "satılık arsa" vatandaşları endişelendiriyor. Bakan Eroğlu'nun ormanlık alanın zarar görmesine gönlünün razı olmayacağını belirten hemşehrilerimiz Bakan Eroğlu'ndan bu işe el atmasını bekliyorlar.

Saffet Acar: Afyon Dinar'ı yeniden inşa edeceğiz!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın uzun bir süredir dile getirdiği Gaziantep Şahinbey ve Rize Çamlıhemşin modelindeki konutların yapılması için ilk icraat başladı.

Karşıyaka Stadı yıkım çalışmaları başladı!

Geçen yıl 28 Ocak'ta yapılan ihaleyi 54 milyon 88 biri TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat'ın çalışanları, kepçelerle eski İlçe Stadı'ndaki tribünlerin yıkımına başladı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkım çalışmaları Mayıs'ta başlıyor!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın yenileme ihalesini alan Ali Acar İnşaat,yıkımın stattan başlatılmasını istedi.İnşaat firması da kulübün isteğine olumlu yanıt verdi. Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak.

Karşıyaka Stadı 1 hafta içinde yıkılacak!

KARŞIYAKA'nın 15 bin kapasiteyle yenilecek İlçe Stadı'nın ihalesini alan Ali Acar İnşaat, kulübe yazı göndererek yıkım işlemleri için tesislerin 1 hafta içinde boşaltılmasını istedi.

ali acar afyon Haberi

ali acar afyon

Afyonkarahisar'da turizm sektörü temsilcileri, devremülk sisteminde ‘yapı ruhsatı’ almadan satış yapılmasına yasak getiren yeni kanuni düzenlemeden memnun. 100 bine yakın devre mülkün bulunduğu şehirde, çok sayıda vatandaş işini düzgün yapmayan şirketler tarafından mağdur edilmişti....


Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından son yıllarda yaygınlaşan devremülk sistemindeki mağduriyetlerin önlenmesi için Meclis'ten geçirilen yeni düzenleme sektörde memnuniyet oluşturdu. Tüketici Koruma Kanunu’nda yapılan değişiklikle yapı ruhsatı almadan devremük satışı yasaklanırken, tüketicilere ön ödemeli devre tatil sözleşmesi yapılamayacak. Sözleşme kurulmadan önce tüketici sözleşme şartıyla ilgili bilgilendirilecek. Sözleşme tarihi tüketicinin kendi el yazısıyla attırılacak ve sözleşmenin bir örneği tüketiciye verilecek. Devre tatillerde cayma hakkı süresi 10 günden 14 güne çıkarılacak.


Afyonkarahisar’da bazı firmaların vatandaşlarla mahkemelik olması ve taahhütlerini yerine getirememesi nedeniyle Afyonkarahisar'ın adı kötüye çıkmıştı. Dünyaca ünlü şifalı...