01 / 08 / 2024

Ali Acar İnşaat projeleri neler

Ali Acar İnşaat projeleri neler

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TÎB) binasını güvensiz buldukları için başka bir binaya taşınacaklarını açıklamasının ardından gözler, bu binayı inşa eden şirkete çevrildi.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Kira artış sınırı devam etmeli!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artış sınırının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Ali Acar İnşaat projeleri neler Haberi

Ali Acar İnşaat projeleri neler
TİB'in tartışmalı binasını, 45.5 milyon TL'ye 'Ali Acar İnşaat' yaptı. Şirket yöneticisi Yaşar Bektaş, HABERTÜRK'ün binaya ilişkin sorularını yanıtladı. Bektaş, "Biz işimizi yaptık ve binayı teslim ettik. Şu anki tartışmalar bizi ilgilendirmez" dedi. 


'BİZ İŞİMİZİ YAPTIK' 

Ulaştırma Bakanı Elvan, yasa dışı telefon dinleme iddiaları kapsamındaki tartışmalara işaret ederek, dinlemeye yetkili MİT, Emniyet ve Jandarma'ya 'uç veren' TÎB'in faaliyet gösterdiği binayla ilgili tepkisini ortaya koydu. Elvan, "TİB binasını kullanmak istemiyoruz, nereye ne kablo çektiklerini bilmiyoruz" dedi. 

Bu sözler üzerine bir kez Bakan Elvan'ın güvensiz bulduktan için yeni binaya taşınacakları mesajı sonrası inşaat şirketi Ali Acar'ın yöneticisi Bektaş, inşaat sonrası artık tartışmalarla ilgilenmediklerini söyledi. Şirket daha dikkatler TİB'in binasına çevrildi. TOKİ tarafından ihale edilen bina, 45.5 milyon TL'ye mal oldu. İnşaatı, Ali Acar üstlendi. Akıllı...