06 / 05 / 2024

ali ağaoğlu 1453

ali ağaoğlu 1453

Ağaoğlu'nu dünya markası yapmak isteyen Ali Ağaoğlu, inatla büyümeye devam edeceğini ifade etti...

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ü gururla gezdiriyor!

Maslak 1453 projesini görmek isteyen ünlü marka sahiplerinden Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu, Nusret'in kurucu ortaklarından Mithat Erdem ve ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu, önceki gün projeyi gezerken, onlara Ali Ağaoğlu eşlik etti

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'teki sevgililere sürpriz yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Ali Ağaoğlu: Yeni trend Cadde 1453 olacak!

Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinin çekim merkezi olarak hayata geçirdiklerini söyleyen Ali Ağaoğlu, "Yeni trend Cadde 1453 olacak" diye konuştu..

Ali Ağaoğlu: Arapların yaptığını ben yapamazdım!

Abduljawad Holding'in Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu, "Benim için zor geçen 17 Aralık döneminde 80 milyon dolarla Yeniköy'deki otel projemize ortak oldular" dedi.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'te 4 kulede Körfez'de ön anlaşma yaptı!

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde, 4 kulenin 300 milyon dolarlık bedeli için ön anlaşmasını yaptıklarını açıkladı

Ali Ağaoğlu: Maslak 1453'ün inşaatı 24 saat devam ediyor!

Ali Ağaoğlu, Mütekabiliyet Yasası'nın bazı eksikleri olduğunu savunarak, ''Belli miktarda ev alan insana oturma müsaadesi de verilmesi lazım. Bu da tamamlandığında Türkiye senede 20 milyar doların üzerinde bir kaynağı ülkeye sokabilecek'' dedi.

Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre Nusr-et'te yemek yedi!

Yeni projesi Maslak 1453 ile adından sıkça söz ettiren Ali Ağaoğlu sevgilisi Petek Ertüre ile Etiler Nusr-et'te yemek yedi

ali ağaoğlu 1453 Haberi

ali ağaoğlu 1453

Kıskanıldığını söyleyen Ali Ağaoğlu, "Kazanacağımı kazandım ama inatla büyümeye devam edeceğim" dedi. Maslak 1453 projesinin birinci haftasında 2 bin 200 adet konutun satıldığı söyleyen Ağaoğlu, yapılan bu satışın tarihin en büyük satışı olduğunu belirtti. Ali Ağaoğlu'nun amacı, Ağaoğlu'nu dünya markası...