05 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu dubai gayrimenkul fuarı

Ali Ağaoğlu dubai gayrimenkul fuarı

İstanbul Finans Merkezi'nde (İFM) ise ruhsat aşamasında olduklarını belirten Ağaoğlu, "Önümüzdeki günlerde ruhsatı alırız. Eğer İFM'yi satışa sunsaydım en az 1 milyar dolarlık talep alırdım" dedi...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret etti!

Dubai Finans Merkezi yöneticileri Ağaoğlu heyetine yaptığı sunumda uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları anlattı. Heyet görüşme sonrasında günün anısına Ali Ağaoğlu’na bir plaket takdim etti.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının hedefi İstanbul!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Cityscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkarma yaptık. Satışların gecmis yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz." diyor.

Ali Ağaoğlu: İstanbul Finans Merkezi'nde 1 milyar dolarlık satış yapardım!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Emlak Fuarı Dubai Cityscape Global 2014'te Emlakkulisi.tv mikrofonuna çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Ağaoğlu'nun İstanbul Finans Merkezi ve sektöre dair bomba açıklamaları...

Ali Ağaoğlu:Türkiye, Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla çıkartma yaptıklarını ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedeflediklerini belirtti.

Ağaoğlu, Dubai'de bir günde 326 daire sattı!

Ağaoğlu, Dubai Cityscape Global 2014 fuarının ilk günü 326 daire sattı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai’de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2014'te 326 daire sattıklarını belirtti.

Ağaoğlu, Dubai'ye çıkartma yaptı! Hedef fuarda satışları artırmak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkartma yapıyoruz ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz" dedi.

Ali Ağaoğlu, Burj El Arab'ın 6 katını kapattı!

Ali Ağaoğlu'nun Dubai'deki yeni projesinin tanıtım etkiliği çerçevesinde sahneye çıkan Tarkan, hem şarkıları ile hem ücretiyle şov yaptı

Ali Ağaoğlu: Konutta markalaşmak, satış sonrasından geçiyor!

Ağaoğlu, toplam 5 bin 300 konutu, Türk müşterilerinin yanı sıra Dubai’deki fuarda da pazarlayacak. Ali Ağaoğlu, konutta markalaşmanın, satış sonrasında ürününü sahiplenmekten geçtiğini söylüyor

Ali Ağaoğlu dubai gayrimenkul fuarı Haberi

Ali Ağaoğlu dubai gayrimenkul fuarı

Ağaoğlu Grubu, fuarda, ilk gün Maslak 1453 projesinden 326 daire sattı. Ortadoğulu yatırımcıların Türk gayrimenkul pazarıyla ilgilendiklerini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Suudi Arabistanlı birkaç aile bir araya gelerek Maslak 1453'ten 115 milyon dolarlık 254 daire aldı. Aynı projeden 72 tane de bireysel satış yaptık" dedi. İstanbul Finans Merkezi'nde (İFM) ise ruhsat aşamasında olduklarını belirten Ağaoğlu, "Önümüzdeki günlerde ruhsatı alırız. Eğer İFM'yi satışa sunsaydım en az 1 milyar dolarlık talep alırdım" dedi. Türk firmalarının başarılı olduğunu ancak bürokrasi nedeniyle sürecin aksadığını belirten Ağaoğlu, ev alanlara tanınan 1 yıllık oturma izninde bürokrasinin yavaş işlediğini...