29 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlunun ataşehirdeki evi

Ali Ağaoğlunun ataşehirdeki evi

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir Andromeda Gold'un 51. katındaki dairesinin kapılarını açtı. Ağaoğlu bu dairesi için "yeni sarayım" diyor..

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen 3 projesi için hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu Andromeda Gold'taki dairesinin kapılarını açtı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir Andromeda Gold'un 51. katındaki dairesinin kapılarını açtı. Ağaoğlu bu dairesi için "yeni sarayım" diyor..

Ziyatdin Kassanov Ali Ağaoğlu'nu ziyaret etti!

Ziyatdin Kassanov Ali Ağaoğlu'nu ziyaret etti. Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov ve çalışma arkadaşları Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Ataşehir’de bulunan genel merkezini ziyaret etti.

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi...

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'ye Cartier marka bilezik hediye etti!

Eski hayat arkadaşı ve oğlunun annesi Petek Ertüre'nin doğum gününe sürpriz bir baskın yapan işadamı Ali Ağaoğlu, genç kadınla karşılıklı göbek attı. Ağaoğlu Ertüre’ye Cartier marka bir bilezik hediye etti...

Ali Ağaoğlu: Finans değil, rant merkezi!

İstanbul Finans Merkezi’nin hudutları torba yasa ile değiştirilerek Ataşehir’den Ümraniye Belediyesi’ne aktarıldı. Böylece rant devredildiği iddia edildi.Ali Ağaoğlu konu ile ilgili 'Finans değil, rant merkezi' dedi.

Ali Ağaoğlu: Ataşehir Finans Merkezi'nde 1. etap 2015'te bitecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ''İstanbul Finans Merkezi'nin hafriyat çalışmalarını 300 gün içerisinde bitireceğiz, projenin toplam maliyeti 4,5-5 milyar doları bulabilir'' dedi.

Ali Ağaoğlu: Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hiç bir yerde kiracım değildir!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu basında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı

Ali Ağaoğlu'nun eşi Ayten Alpar Ataşehir'de eğlence kompleksi yapacak!

Ayten Alpar, Ataşehir'de İstanbul'un Anadolu Yakası'na hitap edecek bir eğlence kompleksini hayata geçirmeyi planlıyor. Hayat arkadaşı Ali Ağaoğlu'nun destekleyeceği proje, restoranlardan sinemaya, diskodan kafeye ve gazinoya kadar eğlence anlamında her ş

Ali Ağaoğlunun ataşehirdeki evi Haberi

Ali Ağaoğlunun ataşehirdeki evi

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir Andromeda Gold'un 51. katındaki dairesinin kapılarını açtı. "Lüks ve yüksek residence" kategorisinde dünyanın en iyilerinden biri seçilen evi, iç mimar Sezen Ulubay dekore etti. Ağaoğlu, Avrupa saraylarından esinlenilerek tasarlanan dairesine "Yeni sarayım" diyor.