09 / 05 / 2024

Ali Akgül

Ali Akgül

Kesret İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Akgül ve Sıddık Akgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Eylül'de kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Akgül Haberi

Ali Akgül
Kesret İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Akgül ve Sıddık Akgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Kesret İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...