28 / 04 / 2024

Ali Alakırık kimdir

Ali Alakırık kimdir

MAMAK'ta uygulanan kentsel dönüşüm projelerinin emlak fiyatlarına doping etkisi yaptığını belirten Alakırık, Mamak Belediyesi'nin emlak sahiplerinin yüzünü güldürdüğünü kaydetti. Yatırımların hayata geçmesiyle aylık ortalama 10 konut satılıyor...

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

Alakır 'Doğal SİT alanı' ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin imzasıyla 3 ayrı statüde Doğal SİT alanı ilan edildi. Alakır Nehri ve vadisi yaklaşık 3 yıl önce 1'inci Derecede Doğal SİT Alanı ilan edilmişti.

Bakyapı, Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temelini attı!

Bakyapı, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar sağlık ocakları ve aşevlerini hayata geçiren firma, son olarak ikinci okul projesi olan Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun da temellerini attı.

Bursa Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de eğitime değer katan çalışmaları kapsamında projelendirilen Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı...

Danıştay Alakır Dereköy HES projesini iptal etti!

Danıştay, Alakır havzasına yapılması planlanan 8 HES'ten biri olan, Dereköy projesini iptal etti. Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu söz konusu yer için yapılan başvuruyu 2 yıldır gündeme almayarak askıda bırakıyordu.

Çağrı Küçükay kimdir?

Ortağı olduğu Arten DC bünyesinde sürdürmekte olan Mimar Çağrı Küçükay kimdir? Çağrı Küçükay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Çağrı Küçükay..

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı!

Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF GYO sermayesinin %26,15’ine tekabül eden paylarını Akiş GYO ve Sayın Ali Raif Dinçkök’e devretti.

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök Saf GYO'nun temsil ettiği payları devraldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SAF GYO sermayesinin yüzde 26,15'ini temsil eden payların Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişin rekabet kurulu başvurusunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Ali Alakırık kimdir Haberi

Ali Alakırık kimdir

Mamak Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakırık ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. 


MAMAK'ta uygulanan kentsel dönüşüm projelerinin emlak fiyatlarına doping etkisi yaptığını belirten Alakırık, Mamak Belediyesi'nin emlak sahiplerinin yüzünü güldürdüğünü kaydetti. Alakırık, yatırımların hayata geçmesiyle aylık ortalama 10 konut sattıklarını belirtti. 


Mamak'ın çarpık yapılaşmanın en bilinen örneği iken bugün en pahalı ilçelerden birine dönüştüğünü belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de, "Uygulamaya koyduğumuz projelerimizle konutlar hızlı bir şekilde yükseliyor. 

İlçemize olan ilgi artarken Mamak, gayrimenkul fiyatları açısından çevre ilçelerin en pahalısı haline geldi. Mamak hem konut bölgesi olarak hem de ticaret bölgesi olarak cazip bir ilçe haline geldi. Yatırımcıları ilçemize davet ediyoruz" diye konuştu. 

Yatırımlar Mamak'ı Uçuruyor Mamak'ın daha da büyümesi için hizmet ve yatırımlara devam edeceklerinin...