29 / 04 / 2024

Ali Ay 

Ali Ay 

Bursa Nilüfer'e bağlı İrfaniye Mahallesi'nde Bursaspor Başkanı Ali Ay ve sahip olduğu tekstil firmasının çalışanları tarafından yaptırılan İlay Cami açıldı. 

Bakan Ali Yerlikaya müjdeyi verdi! Her ay 15-20 bin konut ve köy evi hak sahiplerine teslim edilecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu açıkladı. 

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Ali Ay, M. Sadullah Soyalan ve Şevval Güney ortaklığında kuruldu.

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Ali Kurt'tan Eyüpsultan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan'da devam eden yıkımlar hakkında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ilçede bulunan yapıların altı ay içerisinde yıkılması gerektiğini dile getirdi.

Ali Öztunç'tan esnaf kira desteği açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta 5 gün boyunca gezip, vatandaşın sorunlarını dinledi. “Esnaf bitmiş durumda, siftahsız kapatan o kadar esnaf var ki” diyen Öztunç, bazı esnafın ‘kefen parası’ diye kenara ayırdığı birikimlerle ayakta durma mücadelesi verdiğini belirtti.

Bursaspor'dan arsa açıklaması!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Ali Ay  Haberi

Ali Ay 

Bursa Nilüfer ilçesine bağlı İrfaniye Mahallesi'nde Bursaspor Başkanı Ali Ay ve sahip olduğu tekstil firmasının çalışanları tarafından 1.200 metrekarelik alana cami yaptırıldı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İlay Cami'nin açılış törenine katıldı. Çavuşoğlu törende konuşma yaptı. Çavuşoğlu, İslam beldelerinin en önemli alametifarikasının camiler ve onlarla yükselen minareler olduğunu belirtti. 


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Camileri tekrar şehirlerin, yaşamın merkezi yapmak durumundayız. Tarihe baktığımızda, camilerin etrafında şekillenen külliye ve mezarlıklar, hem hayatın, hem de öbür dünyanın birbirine yaslandığı, birbiriyle birlikte anıldığı mekanlar olarak karşımıza çıkıyor." ifadelerini kullandı. 


"Hedefim, bir tane de okul yaptırmak"


Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay da camiyi bir sene içinde bitirdiklerini ifade etti. Bir tane de okul yaptırmak istediğini söyleyen Ay, "Allah herkese nasip etsin. Bugün o...