17 / 05 / 2024

Ali Baba Yalıtım kimin

Ali Baba Yalıtım kimin

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Cin tarafından kuruldu. 

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Sprey Plus Yalıtım Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sprey Plus Yalıtım Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gök ve Hüseyin Çatak tarafından kuruldu.

Azur Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Canik, Okan Murat Erenoğlu ve Osman Özgür Çoksayğan ortaklığıyla kuruldu.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Cin tarafından kuruldu. 

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Çakır, Ali Suna, Sultan Suna ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Odak Yalıtım ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yalıtım ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ummet Bayrak, Hikmet Bayrak, Ali Bayrak tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Ode Yalıtım, Eskişehir'de ikinci tesisini kuracak!

Ode Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, ODE Yalıtım olarak Tekirdağ Çorlu'daki üretim tesislerimizde kapasite kullanım oranımız yüzde 90'ların üzerinde bu sebeple ikinci üretim üssümüzü kurmak için Eskişehir'den 75 bin metrekarelik arsa alımı yaptık dedi...

Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tiacret. A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu.

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kaçar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Kadıköy, Nida Kule İşmerkezi'nde kuruldu.

Bennu Gerede'nin Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf sergisi Santral İstanbul'da!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, Blue'Safe Mavi Kale ortaklığıyla hazırladığı "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisinde enerji tasarrufuna dikkati fotoğrafla çekiyor

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

Ali Baba Yalıtım kimin Haberi

Ali Baba Yalıtım kimin

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi Hakan Cin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi iş konusu; 1-YALITIM VE İZOLASYON MALZEMELERİNİN ALIM, SATIM PAZARLAMA İŞLERİNİ YAPMAK. BU İŞLE İLGİLİ YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA İŞ YERLERİ KURMAK. YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA KURULMUŞ İŞ YERLERİNE ORTAK OLMAK. MAMUL VE YARI MAMUL OLARAK İHRACATINI YAPMAK...VE anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi adres; GAZİTEPE MH.FABRİKALAR CD. ÇALIK TEKSTİL N.25...