03 / 05 / 2024

Ali Babacan gelişen kentler zirvesi

Ali Babacan gelişen kentler zirvesi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle düzenlenen 7. Gelişen Kentler Zirvesi dün Balıkesir’de gerçekleşti.

Ali Babacan: Gayrimenkul yatırımcısının önünü açın!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kamu ve yerel yönetimlere ‘yatırımcının önünü açın’ çağrısında bulundu. Babacan “Yatırımcının önünü açan bir anlayış olmalı. Yatırım olmadan, büyüme, istihdam olmaz” dedi.

Ali Babacan'dan kira fiyatlarına tepki!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden son günlerde kiralık evlerdeki fiyat zamlarına tepki gösterdi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, "Adeta Kanal İstanbul ile yatıp kalkıyorlar" diye konuştu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ali Babacan'dan imar affı açıklaması!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan imar affı ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

Ali Babacan: İmar planlarına aykırı yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, imar ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, imar planlarına aykırı yapılaşmaya ve kentleşmeye kesinlikle izin verilmeyeceğine dikkat çekti...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 etkinliği 29 Kasım'da!

PwC ve Urban Land Institute (ULI) tarafından ortaklaşa hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2019 raporunun sonuçları 29 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Ali Babacan gelişen kentler zirvesi Haberi

Ali Babacan gelişen kentler zirvesi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle düzenlenen 7. Gelişen Kentler Zirvesi dün Balıkesir’de gerçekleşti. Zirveye Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı. Geçmişte inşaata karşı sanayinin desteklenmesi mesajları nedeniyle tepki çeken Babacan, zirvede yaptığı konuşmada, merkezi ve yerel yönetimlerin gayrimenkul yatırımcısının önünü açıp işini kolaylaştırması gerektiğini söyledi. Ali Babacan konuşmasında “Gölge etmeyelim, engel olmayalım. Bunu hem merkezi hükümet hem bakanlıklar hem de büyükşehir ve ilçe belediyeleri anlamında söylüyorum. Yatırımcıya bu şekilde hizmet etmemiz gerekiyor” dedi.


‘MİLYAR DOLARLIK YABANCI FONLAR GÜVENE GELİYOR’

Yabancı özel sektörün yatırım için güven istediğini vurgulayan Babacan, bu şekilde yatırım ortamının iyileştirilebileceğini ifade etti. Babacan, “Dünyada Norveç, Suudi Arabistan, Singapur gibi cari fazlası, bütçe fazlası olan, bunları fonlarında...