07 / 05 / 2024

Ali Babaoğlu kimdir

Ali Babaoğlu kimdir

Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Ali Abacıoğlu kimdir?

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının yazarlarından olan Avukat Ali Abacıoğlu kimdir? Avukat Ali Abacıoğlu hangi alanda hizmet veriyor?

Haluk Babaoğlu kimdir?

Çanakkale Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu kimdir? Haluk Babaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Babaoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Babaoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

Bora Şahbazoğlu kimdir?

Mimar Bora Şahbazoğlu kimdir? Mimar Bora Şahbazoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Bora Şahbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Bora Şahbazoğlu...

Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir?

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir? Mehmet Turgut Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Turgut Dedeoğlu, ne zamandan beri İller Bankası Genel Müdürü?

Ali Babaoğlu kimdir Haberi

Ali Babaoğlu kimdir

İttifak Hoİding'in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi. 

Seha Yapı'da Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü olarak görev yapan Ali Babaoğlu, Seha Yapı Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. İttifak Holding İnsan Kaynaklan Direktörü olarak görev yapmakta olan H. Sancak Basa ise, Seha Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 


Grup ölçeğinde sürdürülen değişim ve dönüşüme bağlı olarak gerçekleştiri len atamaların mevcut yapıyı daha güçlü hale getirecek önemli adımlar olduğunu belirten Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Türkiye'deki önemli projelerden birine imza atmak için kolları sıvıyoruz,...