18 / 07 / 2024

Ali Çebi Umut Evi

Ali Çebi Umut Evi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin: -''Bu yıl 20 tane koruyucu iş yeri açıyoruz. Yani zihinsel engelli çocuklarımızın istihdamlarını da bu şekilde hallediyoruz ve onun için de İŞKUR ile hibe programı geliştirdik''

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Belediyesi caddelerdeki ağaçlandırma çalışmalarına başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Atatürk Bulvarı, Enver Adakan Caddesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Hürriyet Bulvarı ve Ali Çebi Caddesi’nde yapılacak ağaçlandırma çalışmalarına başladı..

İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yöndem, Özlem Yöndem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi'nde kuruldu.

Seka Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sena Kara tarafından 1 milyon 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi'nde kuruldu.

Şehzade Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şehzade Grup Yapı Denetim Limited Şirketi, Yusuf Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi, A-6 Blok Apartmanı'nda kuruldu.

Yeşildirek Turizm Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşildirek Turizm Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mutlu Çebi, Ali Çebi tarafından 11 milyon TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Nakiye Elgün Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Ali Çebi kimdir?

Makyol İnşaat, Mövenpick ve Etiler Meridien Oteli'nin sahibi Mehmet Ali Çebi kimdir? Makyol İnşaat, ne zaman kuruldu? Mehmet Ali Çebi ve Makyol İnşaat hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Selin Demiratar gönlünü Etiler Meridien Oteli'nin sahibi Mehmet Ali Çebi'ye kaptırdı!

Şimdiye kadar Mustafa Altıoklar, Abdullah Oğuz ve Mehmet Akif Alakurt gibi kendi sektöründe olan isimlerle aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Demiratar, bu kez gönlünü bir iş adamına kaptırdı...

Ali Çebi Umut Evi'nin açılışı yapıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin: -''Bu yıl 20 tane koruyucu iş yeri açıyoruz. Yani zihinsel engelli çocuklarımızın istihdamlarını da bu şekilde hallediyoruz ve onun için de İŞKUR ile hibe programı geliştirdik''

Ali Sami Yen en az 623 milyon eder! Ya Likör Fabrikası?

Habertürk Gazetesi yazarı Yiğit Bulut, bugünkü yazısında Ali Sami Yen arazisini ve Likör Fabrikası'nı ele aldı...

Ali Sami Yen stadı arazisine park önerisi geldi!

Şişli'deki Ali Sami Yen Stadı arazisinin park haline getirilmesi istendi

Ali Sami Yen'de 143 milyon TL buhar oldu!

Seyrantepe-Ali Sami Yen takası sırasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün kendi çıkarını korumadığı ortaya çıktı

Ali Çebi Umut Evi Haberi

Ali Çebi Umut Evi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bu yıl 20 koruyucu iş yeri açacaklarını ve zihinsel engelli çocukların istihdam sorunlarını da bu şekilde çözeceklerini belirterek, ''Onun için de İŞKUR ile hibe programı geliştirdik. 150 bin lira hibe ile süreci başlatıyoruz. Bu yıl içerisinde 20 korumalı iş yerini hayata geçirmiş olacağız'' dedi. 

     Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hayata geçen ve sivil toplum kuruluşları eliyle yürütülen yeni özürlülük politikası kapsamında Ümraniye'de açılan Elin Elimde Derneği Ali Çebi Umut Evi'nin açılışında konuştu. 

     Organizasyonun, hedeflerinin devamı niteliğinde olduğunu belirten Şahin, ''Koğuş sisteminden çıkıyoruz, çocuklarımızın evleri olacak'' dediklerini ve bu yönde çalıştıklarını kaydetti. 

     Çocuk evlerinin, zihinsel engelli çocuklarla olman kısmının Umut Evi olduğunu, 5 çocuğa bir daire tuttuklarını, gönüllülerle...