01 / 05 / 2024

Selin Demiratar gönlünü Etiler Meridien Oteli'nin sahibi Mehmet Ali Çebi'ye kaptırdı!

Selin Demiratar gönlünü Etiler Meridien Oteli'nin sahibi Mehmet Ali Çebi'ye kaptırdı!

Şimdiye kadar Mustafa Altıoklar, Abdullah Oğuz ve Mehmet Akif Alakurt gibi kendi sektöründe olan isimlerle aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Demiratar, bu kez gönlünü bir iş adamına kaptırdı...




Şimdiye kadar Mustafa Altıoklar, Abdullah Oğuz ve Mehmet Akif Alakurt gibi kendi sektöründe olan isimlerle aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Demiratar, bu kez gönlünü bir iş adamına kaptırdı. Şu sıralar Kutsi ile birlikte rol aldığı "Huzur Sokağı" dizisinde Feyza karakteriyle izlediğimiz oyuncunun ünlü iş adamı Mehmet Ali Çebi ile gizli aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bu aşkı ilk kez Sözcü Pazar öğrendi. 


10 yaş fark 

Güzel oyuncunun sevgilisi Makyol İnşaat, Mövenpick ve Etiler Meridien Oteli'nin sahibi. Yaklaşık 6 aydır birlikte olan Selin Demiratar ile iş adamı Mehmet Ali Çebi'nin gizli gizli buluştukları öğrenildi. Sevgilisiyle arasında en az 10 yaş fark olan Demiratar, ilişkisini gizlemek için Çebi ile genelde iş adamının sahibi olduğu otellerin kral dairesinde bir araya geliyor. 


Hediyeye boğuldu 

Bu arada ünlü iş adamı, güzel sevgilisine pahalı hediyeler almayı ihmal etmiyor. Selin Demiratar, sevgilisinin kendisine aldığı Mercedes cip ile geçtiğimiz günlerde İstinye Park'ta objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu cipi kendisinin aldığım söylemişti. Ayrıca 42 bin Euro değerindeki pırlanta taşlarla işlenmiş Rolex saati de kolundan hiç çıkartmıyor. Güzel oyuncu hem bu hediyelerle çekilmiş fotoğraflarım hem de sevgilisinin sahibi olduğu Meridien Otel'in kral dairesindeki görüntülerini instagram sayfasından paylaştı. 



Tarkan Abdullahoğlu/Sözcü 


Geri Dön