15 / 05 / 2024

mövenpick sahibi mehmet ali çebi

mövenpick sahibi mehmet ali çebi

Şimdiye kadar Mustafa Altıoklar, Abdullah Oğuz ve Mehmet Akif Alakurt gibi kendi sektöründe olan isimlerle aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Demiratar, bu kez gönlünü bir iş adamına kaptırdı...

Sosyal konutta oturanlar mülk sahibi çıktı! Toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı, evden atıldı

Belçika’nın Flaman Bölgesinde sosyal konutta oturmasına rağmen başka bir ülkede mülk sahibi olduğu tespit edilen 233’ü Türk, toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı ve evden atıldı.

Ev sahibi kiracı kavgaları tam gaz: 3 suçtan dava açılan mülk sahibi önce duvarı kırdı, şimdi de elektriğini kestirdi!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gündemden düşmezken son haber de Antalya’dan geldi. İki taraf kira artışında anlaşamayınca iş yerinin duvarını kazma ve kürekle kıran mülk sahibi M.İ’nin şimdi de kiracısı Halil Mert’in elektriğini kestirdiği öne sürüldü...

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL yardım! Ev sahibi olmak isteyenler acilen baksın!

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise prefabrik ev yapımlarında 150 bin TL'ye varan destekler sunuyor! Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki anlaşmazlıklar hangi yollarla çözülmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde kiracı - işyeri - dükkan sahibi arasındaki kira anlaşmazlıklarında artış yaşandı. eki kiracı ve mülk sahibi arasındaki bu anlaşmazlıklar nasıl çözülür?

Mülk sahibi ve kiracılar arasında tartışma: Stopaj mı, KDV mi?

Mülk sahibi değişen kiracılı taşınmazlarda, taşınmazın yeni sahibinin durumuna göre mülk sahipleri ile kiracılar arasında stopaj ve KDV tartışması ortaya çıkıyor. Peki kiralar nasıl belirleniyor? Mülk sahibi değişince kira sözleşmesi de değişiyor mu? Kira tartışmalarında kim haklı? İşte detaylar...

mövenpick sahibi mehmet ali çebi Haberi

mövenpick sahibi mehmet ali çebi


Şimdiye kadar Mustafa Altıoklar, Abdullah Oğuz ve Mehmet Akif Alakurt gibi kendi sektöründe olan isimlerle aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Demiratar, bu kez gönlünü bir iş adamına kaptırdı. Şu sıralar Kutsi ile birlikte rol aldığı "Huzur Sokağı" dizisinde Feyza karakteriyle izlediğimiz oyuncunun ünlü iş adamı Mehmet Ali Çebi ile gizli aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bu aşkı ilk kez Sözcü Pazar öğrendi. 


10 yaş fark 

Güzel oyuncunun sevgilisi Makyol İnşaat, Mövenpick ve Etiler Meridien Oteli'nin sahibi. Yaklaşık 6 aydır birlikte olan Selin Demiratar ile iş adamı Mehmet Ali Çebi'nin gizli gizli buluştukları öğrenildi. Sevgilisiyle arasında en az 10 yaş fark olan Demiratar, ilişkisini gizlemek için Çebi ile genelde iş adamının sahibi olduğu otellerin kral dairesinde bir araya geliyor. 


Hediyeye boğuldu 

Bu arada ünlü iş...