16 / 05 / 2024

Ali Dal şehit ailesi

Ali Dal şehit ailesi

Fransa'da sıva ustası olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Ali Dal, Eskişehir'de bulunan evini, Diyarbakır'daki silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu'nun ailesine bağışladı.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Şehit aileleri için Gaziantep Mavi Kent'e TOKİ müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve protokol heyeti 18 Mart şehitleri Anma Programı kapsamında buluştu. Programda konuşan Yerlikaya, 277 şehit ailesi için konut müjdesi verdi.

Ali Ağaoğlu kavgası!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Petek Ertüre, Ağa’nın yeni aşkına sosyal medyada taş attı. Duygu Su Gülpınar ise Ertüre’ye ‘Kendi bahçesinde dal olmayan girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor’ sözüyle yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu şehit ailelerine 250 ev yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu 15 Temmuz darbe girişimi direnişinde şehit düşenlerin aileleri için ev yapmak istediğini söyledi.

Fatih Dervişali mahallesine park ve semt konağı müjdesi!

Dervişali Mahallesinde Şehit Ümit Uçan Sokak ile Müftü Sokak. arasında kalan 2562 ada (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-43 parsel) içerisindeki 1044,08 metrekarelik alan park olarak düzenlenmek üzere projelendiriliyor...

TİKA, Sultan Ali Dinar Kasrı'nı restore edecek!

Osmanlı Padişahı V. Mehmed Reşad'ın cihat çağrısına uyarak İngilizlerle savaşarak şehit olan Darfur Sultanı Ali Dinar'ın kasrı, savaşa ve zamana meydan okuyor.

Ali Ağaoğlu, 2014'ün en başarılı iş adamı seçildi!

Akademetre tarafından hazırlanan 2014 yılının En’leri araştırma sonuçlarına göre yılın en başarılı iş adamı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu seçildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu da En Başarılı Kurum dalında TÜSİAD ile 5'inciliği paylaştı.

Sıva ustasından şehit ailesini ağlatan ev bağışı!

Fransa'da sıva ustası olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Ali Dal, Eskişehir'de bulunan evini, Diyarbakır'daki silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu'nun ailesine bağışladı.

Şehit Ali Paşa Vakfı'na ait ev 35 yıllığına kira ve işletme ihalesine çıkıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Kuzguncuk Mahallesi, Tufan Caddesi'nde yer alan mülkiyeti Şehit Ali Paşa Vakfı'na ait olan ahşap 2 evi 35 yıllığına kira ve işletme ihalesine çıkarıyor.

Ali Odabaşı: Ulus Posta Caddesi, AVM'lerin karşısında eriyor!

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkan Yardımcısı Ali Odabaşı, adı adeta Ankara'yla özdeşleşen Ulus'taki Posta Caddesi 'nde (Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi) yaşanan sorunları değerlendirdi.

Ali Hepşen: Konut kredisi kullanımda doğru miktarda kredi kullanımı önemli!

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Ali Hepşen, Lal Değerleme bünyesinde yayınlanan Tellal Dergisi'nin Mayıs sayısında Faiz oranlarındaki artışın konut kredisi kullanacak olanlara etkisini kaleme aldı...

Erdoğan Bayraktar'dan şehit ailesine ve gaziye ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Hakkari'de teröristlerce karakola düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ailesini ziyaret etti

Ali Sami Yen arsası yeniden ihalede!

Aşçıoğlu- Nurol Ortaklığı'nın teklif ettiği 416.5 milyon TL'lik teklifin üzerinde gelir elde etmek isteyen TOKİ, Ali Sami Yen arsasını yeniden ihaleye çıkardı

Ali Dal şehit ailesi Haberi

Ali Dal şehit ailesi

Fransa'da yaşayan sıva ustası Ali Dal, Eskişehir'deki evini Diyarbakır'daki silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu'nun ailesine bağışladı.


Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun makamında bir araya gelen Aydoğdu ile Dal aileleri, duygusal anlar yaşadı.


Vali Balkanlıoğlu, Ali Dal ve ailesine gösterdikleri örnek davranıştan dolayı teşekkür etti. 


Kendilerine ulaşan Dal'ın şehit Astsubay Necdet Aydoğdu'nun ailesinin evini televizyonda görmesi üzerine çok etkilendiğini dile getiren Balkanlıoğlu, Dal'ın Eskişehir'deki evini Aydoğdu'nun ailesine bağışlamak istediğini anlattı.


Kendilerinin de Dal ailesini kente davet ettiklerini bildiren Balkanlıoğlu, "Bizi kırmayıp geldiler. Böyle örnek davranışlar inşallah bizlere ve Türk milletine örnek olur. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 


Gözyaşlarını tutamadı 


Fransa'da 27 yıldır yaşayan üç çocuk babası Dal, gazetecilere açıklama yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Bir süre konuşmakta güçlük çeken Dal, şehidin evinin durumunu...