15 / 05 / 2024

Ali Duman kaya kim

Ali Duman kaya kim

'YENİDEN İstanbul'sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Şirket ilk kazmayı 2014'ün ikinci yarısında vurmayı planlıyor...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Emeklileri heyecan sardı! Zam için 3 formül

Milyonlarca emekliye yapılacak ara zam için geri sayım sürüyor. Ekim ayında açılacak meclisin ilk gündem maddesi olması beklenen seyyanen zam için kulisler hareket kazandı. Kulislerde zammın yılbaşından önce yapılacağı iddiaları ortaya atılırken, SGK Uzmanı Ali Duman masadaki 3 formülü paylaştı.

Memurlara yüzde 42 zam, emekliler için çalışmalar devam ediyor! İşte emekli zammına ilişkin son kulisler!

Memurların zam oranı belli oldu, şimdi sıra emeklilere geldi. Peki, emekliler ne kadar zam alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Duman ve Gazeteci Abdulkadir Selvi, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Emekli ve memura peş peşe ek zam müjdesi! Uzman isim, ‘Artık garanti!’ dedi ve ekledi...

​​​​​​​Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Duman, memur ve emekliye temmuzda gerçekleştirilecek enflasyon farkı ve refah payına ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Duman, “Yüzde 15’lik maaş farkı ilk 4 ayın enflasyon farkı ortalamasına göre emeklinin ve memurun hakkı oldu” dedi.

EYT'de sona geliniyor! Son dakika hemen bakın!

EYT düzenlemesinde çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Çalışmanın içeriği henüz halk ile paylaşılmasa da kulislerde konuşulanlar ve yapılan açıklamalar ışığında ayrıntılar netleşmeye başladı. 3 formülü Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Duman detaylarıyla canlı yayında anlattı.

SGK Uzmanından emekli maaşlarına zamla ilgili şok eden açıklama!

SGK Uzmanı Ali Duman, “Emeklilerin maaşlarına ilişkin zam hesaplaması yapılırken 3 bin 500 TL'yi değil 2 bin 900 TL'yi baz alarak güncelleniyor. Bu durumda maaşlar 3 bin 500 TL'nin altında kalıyor. Yani Türkiye’de şu an belki de sayısı milyonlarca emekli asgari emekli tabanı değiştirilmezse ocak ayı

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Emre Kaya ve Kazım Doğan ortaklığında kuruldu.

Dovakin İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dovakin İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Muhammet Ali Sağkaya tarafından kuruldu.

Ünlü sosyal güvenlik uzmanı hesap kitap yaptı! Memur ve emeklilere yapılacak zammı açıkladı

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Duman, memur ve emeklilere yapılacak zamla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Ali Duman kaya kim Haberi

Ali Duman kaya kim

'YENİDEN İstanbul'sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Şirket ilk kazmayı 2014'ün ikinci yarısında vurmayı planlıyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duman kaya, sitenin 6306 nolu yasadan faydalanabilmesi için gerekli olan 2/3 çoğunluğa ulaşmada sona yaklaştıklarını belirtti. 



Akşam...