05 / 05 / 2024

Ali Dumankaya 2023

Ali Dumankaya 2023

Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Kirişçi'den çiftçilere müjde: 2023 buğday taban giyatları açıklanacak! Hazırlıklarınızı yapın!

Türkiye'deki seçim sonrası gelişmeler devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2023 buğday taban fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım da buğday fiyatları için tarih verdi. Detaylar şöyle...

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını açıkladı.

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

Ali Dumankaya: 2018 daha başarılı bir yıl olacak!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, DKY İnşaat'ın ev sahipliğinde düzenlenen özel davette iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Ali Dumankaya 2023 Haberi

Ali Dumankaya 2023

Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2023 hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, 2017 yılına 3 proje ile başlayıp, 2023 yılına kadar bu sayıyı 10'a çıkaracaklarına değinerek, "Toplam 9,2 milyar TL'lik yatırım yapacağız" dedi.


1.3 milyon ev satıldı 

Ali Dumankaya, 2016 yılının her açıdan zor geçtiğini belirterek, "Büyük bir darbe girişimini millet olarak el birliğiyle atlatmayı başardık. Tüm olumsuz şartlara rağmen sektör olarak ne kadar güçlü olduğumuzu bir kez daha gösterdik. 2016 yılında gayrimenkul sektörünün yaklaşık 1 milyon 350 bine yakın konut satması bekleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı konut kredisi faiz oranlarının...