29 / 04 / 2024

ali dumankaya açıklama

ali dumankaya açıklama

En büyük hayali, bir ev sahibi olmak olan kiracılara çıkış yolunu Ali Dumankaya gösterdi. Dumankaya, “Konut kredisi faizleri düşmeli. Vatandaşlar kira ve krediyi aynı anda ödememeli” önerisinde bulundu..

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

3600 ek göstergede flaş gelişme! Açıklama sonunda geldi! Resmen belli oluyor! Hemen bakın!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili flaş bir açıklama yaptı! Resmen belli oluyor, kemerlerinizi bağlayın. İşte ayrıntılar...

CHP'den Türkiye Çevre Ajansı'nı kuran kanun hakkında açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında açıklama yaptı.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Dumankaya'dan hak sahiplerine açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar için şirketten açıklama geldi. Hak sahipleri evlerinin teslim edilmesini bekliyor.

Kocaeli Büyükşehir'den Dumankaya açıklaması!

Dumankaya Grubu’nun Çayırova’da yapmak istediği ve tartışmalara neden olan projesiyle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Büyükşehir Sözcü Gazetesi’nde çıkan haberi yalanladı.

Dumankaya’dan açıklama: Paralel yapıyla ilişkimiz yoktur!

Dumankaya İnşaat Paralel Yapı soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Dumankaya'nın, "paralel yapı" ya da "FETÖ terör örgütü" gibi yapılanmalarla herhangi bir ilişkisinin bulunması söz konusu değildir." denildi.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Ali Dumankaya: Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın genel seçim sonuçları değerlendirmesinde bulundu. Ali Dumankaya, " Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz." şeklide açıklamalarda bulundu.

Ali Dumankaya: Kartal'da metrekare fiyatı 10 bin TL'ye ulaşacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal'ın özellikle son yıllarda İstanbul'un Anadolu yakasının en çok talep gören ilçesi olduğunu belirtti. Ulaşım ağlarının ciddi yatırımlar sayesinde Kartal'a değer kattığını belirtti..

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Ali Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız!

Dumankaya İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçeklesen emlak fuarı MIPIM'de DKY Kartal projesini ilk kez tanıttı. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projelerle ilgili açıklama yaptı.

Körfez GYO'dan Kartal'daki arsaya ilişkin açıklama!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kartal Horizon Projesi ilgili olarak Dumankaya İnşaat ile yapılan sözleşmedeki değişiklileri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a yapılan açıklama şöyle...

ali dumankaya açıklama Haberi

ali dumankaya açıklama

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri olan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, dar gelirlileri ev sahibi yapacak modeli MİLLET’e anlattı.


Kirada oturan vatandaşların ev kredisi ve kirayı aynı anda ödemekte zorlandığını belirten Dumankaya, “Kiracıların kira ödediği süreçle evi alabileceği süreç arasında doğru bir köprü kurulmalı. Vatandaş kira ödemeden kendi evine geçmeli” dedi.


ARSA MALİYETLERİ YÜKSEK 


Ali Dumankaya, C ve D gelir grubundaki kişileri ev sahibi yapacak bu modelin işlerlik kazanabilmesi için şu anda yüzde 0.90 seviyesinde olan konut kredisi faizlerinin yüzde 0.50’ye inmesi gerektiğini söyledi. Dumankaya, ilk evini alacak kişilere de gelir vergisinde bazı avantajlar sağlanması gerektiğini ifade etti. Dumankaya, inşaatçılar açısından dar gelirlilere konut yapmanın önündeki en büyük engelin ise yüksek arsa maliyetleri olduğunu söyledi.


Klasik usulle gayrimenkul finansmanı sağlamanın artık...