04 / 05 / 2024

ali erbaş

ali erbaş

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: Sene 2000 yurt içi ve yurt içindeki seyahat eden vatandaşımızın sayısı 556 bin kişi. 2012 yılında seyahat eden vatandaşımızın sayısı 13 milyon kişi. Hedefimiz 2023 yılında 35 milyon...

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken, 400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. Ev sahibi paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

Hollanda'daki Tevhit Camisi açıldı! 

Hollanda Diyanet Vakfı'na bağlı Tevhit Camisi'nin resmi açılışı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Balkanlar'ın en eski Türk camisi restore edildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 1394'te Bulgaristan Hasköy'de hayata geçirilen ve Balkanlar'ın en eski Türk camisi olan Eski Cami'yi restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açtı.

Hollanda'daki Tevhit Camisi'nde son hazırlıklar yapılıyor! 

Hollanda Diyanet Vakfı'na bağlı Tevhit Camisi açılışa hazırlanıyor. Cami Ramazan Bayramı sonrasında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla ibadete açılacak. 

TDV 5 yılda her ilde yurt açacak!

TDV Mütevelli Heyet Başkanı Ali Erbaş, Diyanet Vakfı 2018-2019 Akademik Yıl Açılış Programı'na katıldı. Programda konuşan Erbaş, beş yıl içerisinde her ilde yurt açmayı hedeflediklerini söyledi.

Çarrpık yapılaşma, cami mimarisini de olumsuz etkiledi!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yaptığı açıklamada "Yapmış olduğumuz araştırmalara göre, 1970 yılından bugüne kadar yıllık ortalama 500 ile bin arasında cami inşa edilmektedir." dedi. 

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi açıldı!

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

ali erbaş Haberi

ali erbaş


 Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından Mardin'de "TÜRSAB İnanç ve Kültür Turizmi Sempozyumu" düzenlendi.


Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, inanç turizminin, turistlerin seyahate katılma amacının kutsal yerleri ziyaret etmek olduğunu belirtti.


Türkiye'de İslam eserlerinin yanı sıra farklı dinlere ait eserlerin de bulunduğuna dikkat çeken Arıcı, inanç turizminin gelişmesi için 1993 yılından bu yana öncelikle 3 büyük dinin bugüne kadar ulaşan eser ve ibadet yerlerinin envanterinin hazırlandığını ifade ederek "İnanç turizmi projesi ile 3 semavi dinin günümüze kadar yaşanan önemli ziyaret merkezilerinin çevre düzenlenmesi, aydınlatma, ulaşım gibi açılardan ele alınarak iyileştirilmesi ve tanıtımının yapılarak ziyaretçi sayısının artırılması hedeflenmektedir" dedi.


TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da, şiddet ve terör olaylarından arındırılmış bir yaşama katkı sağlarken bu yaşamda önemli bir yeri olan seyahat acentelerinin...