05 / 05 / 2024

Ali Ergin ayaz ergin mimarlık

Ali Ergin ayaz ergin mimarlık

Mimar Ali Ergin kimdir? Mimar Ali Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ali Ergin...

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Ali Ergin kimdir?

Mimar Ali Ergin kimdir? Mimar Ali Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ali Ergin...

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž, 2011 yılı yönetim kurulu görev dağılımıyla ilgili açıklama yaptı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Durmuş Döven,   Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Ali Ergin şžahin, Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Kamil Uysal, Afi

Reysaş GYO, yönetim ve denetim kurulu üyelerini açıkladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü ise Ali Ergin Şahin...

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif yine Aşçıoğlu'ndan!

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için ihalede ikinci tur yapılıyor

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Ali Ergin ayaz ergin mimarlık Haberi

Ali Ergin ayaz ergin mimarlık

Ali Ergin kimdir?

Ali Ergin, 1980 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünü başarıyla bitirdi.


Eylül 2004’te burs alarak İtalya, Milano’da bulunan Domus Academy’de yüksek lisans (Master) eğitimini dereceyle tamamladı. Milano’da tasarımcı Piero Lissoni’nin ofisinde, ‘Turks and Caicos’ adalar grubunun bir parçası olan ‘Dellis Cay’ adasında, “Dellis Cay Resort Hotel” projesinde tasarımcı olarak çalıştı. Ayrıca Fnac, Camper, Natuzzi, Mediamarkt gibi büyük firmalara tasarımlar yaptı.


Piero Lissoni, Fabrizio Lepore gibi tasarımcılarla projeler yaptıktan sonra Türkiye’ye dönen Ali Ergin, çeşitli tasarım bürolarıyla ortak projeler yaptı. 


Doktora programını sürdürmekte olduğu Hacettepe Üniversitesi “İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı” bölümünde aynı zamanda Öğretim Görevlisi olarak da çalışmaktadır. 


CHP Genel Merkezi, ODTÜ Kıbrıs Kampüsü içerisinde...