05 / 05 / 2024

Ali Ergin projeleri

Ali Ergin projeleri

Mimar Ali Ergin kimdir? Mimar Ali Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ali Ergin...

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Ali Özcan: Kentsel dönüşüm projeleri deprem odaklı olmaktan çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Özcan: "Depreme hazırlama diye ortaya atılan kentsel dönüşüm projeleri, deprem odaklı olmaktan çıkmış rantsal dönüşüm projelerine dönüşmüştür" dedi.

Ali Kılıç: Maltepe yerinde dönüşecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Başkan Ali Kılıç projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Ergin projeleri Haberi

Ali Ergin projeleri

Ali Ergin kimdir?

Ali Ergin, 1980 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünü başarıyla bitirdi.


Eylül 2004’te burs alarak İtalya, Milano’da bulunan Domus Academy’de yüksek lisans (Master) eğitimini dereceyle tamamladı. Milano’da tasarımcı Piero Lissoni’nin ofisinde, ‘Turks and Caicos’ adalar grubunun bir parçası olan ‘Dellis Cay’ adasında, “Dellis Cay Resort Hotel” projesinde tasarımcı olarak çalıştı. Ayrıca Fnac, Camper, Natuzzi, Mediamarkt gibi büyük firmalara tasarımlar yaptı.


Piero Lissoni, Fabrizio Lepore gibi tasarımcılarla projeler yaptıktan sonra Türkiye’ye dönen Ali Ergin, çeşitli tasarım bürolarıyla ortak projeler yaptı. 


Doktora programını sürdürmekte olduğu Hacettepe Üniversitesi “İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı” bölümünde aynı zamanda Öğretim Görevlisi olarak da çalışmaktadır. 


CHP Genel Merkezi, ODTÜ Kıbrıs Kampüsü içerisinde...