16 / 05 / 2024

Ali Ergün kimdir

Ali Ergün kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Ergün kimdir? Ali Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergün, ne zamandan beri Kentsel Tasarım Müdürü?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Ali Ergül: Mera Yasası acilen değişmeli!

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ali Ergül, çiftçilerin mera ile ilgili sorunlarının çözülmesi için Mera Yasası'nın değişmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Ali Yeşil kimdir?

Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu. Peki, Ali Yeşil kimdir? Ali Yeşil bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yeşil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ali Ergün kimdir Haberi

Ali Ergün kimdir

Ali Ergün kimdir?

Ali Ergün, 1971 yılında Düzce'de doğdu. İlk ve orta öğrenimi Düzce’de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden Mimar unvanı alarak mezun oldu. 


1994 Aralık ayında Gümüşova Belediyesinde memuriyete başladı. 1997 yılında Düzce Belediyesine naklen tayin oldu. 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999 depremlerinden sonra 28 Mart 2004 seçimlerine kadar Düzce Belediyesinde İmar İşleri Müdürü  olarak görev yaptı. 


Bu süreçte planlama, yapı güvenliği ve mikro bölgelendirme çalışmalarıyla ilgili çeşitli yerli ve yabancı akademik kurum ve kuruluşlarla çalıştı. 


21.06.2004 tarihinde Maltepe  Belediyesi’ne Harita Kadastro ve Planlama Müdürü olarak tayin oldu ve vekâleten Bilgi İşlem Müdürlüğü görevinde de bulundu. 


2006 yılından 2009 yılı mart ayına kadar Maltepe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevini  yürüttü. 


19.11.2009 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü görevini yürütmektedir. 


Ergün...